Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko automat do coli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiałem się ostatnio co do wkręcania automatów z colą.

I tu tak widziałem sposób, że się klika sekwencję klawiszy w starych automatach i leci kasa.

Ciekaw jestem, czy jakby się przewierciło 2zł na końcu monety i zawiesiło na sznurku, to czy by dało radę oszukać automat. Próbował już ktoś kiedyś?

Specjalista
Opublikowano

Kiedyś w jakimś temacie było napisane aby użyć tej kombinacji cyfr 432112311

1365526782-U231645.png

Weteran
Opublikowano

Watpie, ze sekwencja przyciskow cos tutaj da.. Mi kolega pokazywal bug w automacie, batony byly po 1.10 (tak pisalo), ale bralo tylko 10 groszy..bardzo to ciekawe bylo. Moze podrobienie monet z jakichs kapsli da jakies efekty?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Są sposoby aby oszukać automat, ale myślę że dla głupiego batona czy tam pepsi nie opłaca się.

NP. bierzesz 2zł. odrysowujesz jego kształt i ważysz go, podróba z metalu musi mieć dosłownie taką samą wagę co prawdziwa i taki sam kształt ;]

Dlatego nie raz jak wrzucamy do automatu np 2 zł to nie przyjmuje i dopiero po kilku próbach weźmie, kumplowi się udało. nawet nagrał film ale nie pamiętam nazwy.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

U mnie w szkole jest tak że kupujemy najtanszą rzecz w automacie za złotówke wpisujemy nr tego i klikamy cały czas na to gdzie kasa wypada czasami wypada 5 zł czasami nic ;p

Opublikowano

wy macie problemy ja na obozie z kumplami automat stal z tylu w pomiesczeniu w ktorym nikt nie chodzil weszlismy zamknelismy dzwi rozjebalismy obabilismy na bok i szybe wyjelismy (plastikowa) i kazdy do plecaka 7day'sy i picie wzial :)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

wy macie problemy ja na obozie z kumplami automat stal z tylu w pomiesczeniu w ktorym nikt nie chodzil weszlismy zamknelismy dzwi rozjebalismy obabilismy na bok i szybe wyjelismy (plastikowa) i kazdy do plecaka 7day'sy i picie wzial :)

A smoki też tam były??

@top

Teraz to chyba sekwencje klawiszy nie działają, teraz to kluczy używają, żeby to otworzyć. A z tą podróbką można spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...