Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski krótkie wypracowanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Can you remember the first time you heard a great song? Where were you? What were you doing? What was the song and who was the singer/band? How did you fell?

Rafi- Robimy hity Usłyszałem w radiu w listopadzie roku 2011. Byłem wtedy w domu i czułem się dobrze. Rafi ft donGURALesko, Shellerini

PRosze o szybkie rozwiązanie ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yes it was on 11th of November on 2011 and the song was Rafi-Robimy by Rafi ft donGURALesko, Shellerini and I was felling ( Daj Great, good albo nice ) ( Good = Dobrze ) ( Great = Bardzo dobrze ) ( Nice = Dobrze/Fajnie ) and I heard it when I was at home listening to hits on radio. Jak chcesz to moge ci to troche poloczyc ale teraz mi sie nie chcialo bo w CA ide grac ;P

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

1.Can you remember the first time you heard a great song? 2. Where were you? 3.What were you doing? 4. What was the song and who was the singer/band? 5.How did you fell?

1.Yes the first greatness song i heard was Rafi - Robimy hity. the time was November 2011

2.I Was at home.

3. Nie dales odp. co w tedy robiles?

4.Lol odp masz w 1 no ale troche inna trzymaj: The song was Rafi - Robimy hity and the singer was donGURALesko and Shellerini

5. I was feeling good.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...