Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Expienie w v2 na modzie pytanie!

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się zapytąc co robić w sytuacji gdy expimy w v2 na wait hacku (przez kamer moda) i nagle ktoś jedzie... da się tego WH jakoś wyłączyć szybko bez wylogowywania i wyłączanie metina?

I pytanie numer 2: dlaczego mi nie działa w modzie opcja ''nieodpychania z konia'' to jest o wiele lepsze bo gracze przejezdzający obok nie widzą tego, a jak idzie koleś a mi nagle kilka grupek samo do siebie przybiegnie, to stoją i sie gapią.

Co robic w takich sytaucjach?

Opublikowano

Ad.1

Wcale nikt Ci nie każe grać na FullScreenie, a wyłącznie bota niestety jest konieczne.

Ad2.

Jak najszybciej ściągnąć całe eq i paść, by nie widział Twojego nicku, potem tylko w mieście.

bez reklam.

Opublikowano

1.Nie da sie

2.Zainstaluj ponownie moda. Musisz wybrac opcje nieodpychania i wylaczyc gre. Dopiero teraz jak wlaczysz masz nieodpychanie.

76561198093573641.png

Opublikowano
Ad.1 Wcale nikt Ci nie każe grać na FullScreenie, a wyłącznie bota niestety jest konieczne

No tak ale nawet jak jest metin w oknie to przeciez żeby wyłaczyc metka trzeba sie wylogować... bo ''x'' nie wyłaczysz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...