Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Ultimate serwer controler 5.0.3v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię hack z serii serwer destroy'er, sam hack zawiera wiele opcji które poprostu z szokują waszych przeciwników , zawiera od speed hacka , po teleporty przez godmody do wepon switcherów i wiele innych , które działają nie tylko dla ciebie.Jest to jedyny taki hack na świecie do cod mw3

Instrukcja:

-Ściągacie hack

-Wypakowujecie

-Włączacie grę

-Włączacie hack

-Wchodzicie w menu gdzie widzicie swój nick (po usługach online)

-W hacku na górze wybieracie id okna (cztero cyfrowy ciąg liczb , np: 3425)

-Wchodzicie w mecz

-Kiedy będzie wam wyszukiwało graczy (zanim ktoś dołączy) klikacie force host , jeżeli będziecie sami za parę s , i włączy się odliczanie do meczu oznacza że zadziałało

-Używacie interesujące was funckję

f938-d-c51c.png

Downoload:

http://www.mediafire.com/?2vgxnasydocsvgw

Skan:

https://www.virustotal.com/file/6eb802c462f73410e7a6ff1b2ed2b7432803fdb92336ac71a17af9c52bae9b84/analysis/1345753696/

Porady/Uwagi:

Kluczowym momentem jest zdobycie host'a gdyż jeżeli go nie zdobędziecie hack nie będzie działał , może nie załapać za pierwszym razem dlatego próbujcie parę razy , jeżeli będzie to potrzebne zrobie video toturial

Vtut:

Aby hack działał twój status NAT musi być otwarty!

Jeżeli label na górze po prawej jest zielony , oznacza to że hack działa poprawnie , i masz hosta!

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak , jeżeli dasz inflirty to będzie nieskończoność (godmode)

a w "zbędny temat, post" pisało, że do tej gry nie istnieje god mode

@edit

widzę na 3 screenie "ghost" czyli jestem niewidzialny?

76561198063680646.png
Opublikowano

włączam hacka, sprawdzam czy mam NAT otwarty (mam), wchodzę w ''znajdź grę", gra się zaczyna jestem hostem (klikam server host w hacku i pokazuje, że jestem) klikam "infinity" wyświetla się w hacku DONE! wchodzę w gre i nie mam goda (żadna funkcja nawet mi nie działa).

PS. Na privie też nie działa...

76561198063680646.png
Opublikowano

Mi tam działa. A i hack jest po prostu niesamowity! Ustawuiam ludziom 1mln hp i 0 ammo i rama jak nie wiem xD!

Opublikowano

po wybraniu ciągu 4 liczb mi wywala "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji.Jeśli klikniesz Kontynuuj. aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji.Jeśli klikniesz przycisk zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta" mam wszystko najnowsze directX stery do grafi itd.

76561198063680646.png
Opublikowano

A masz najnowszy net frame? , jaki system ile bitów?

net frame najnowszy, system windows 7 64 bit

76561198063680646.png
Opublikowano

Dodałem obiecant Vtut

@up Niestety czasami nie możemy dać wszystkiego , ale macie większość ;) , i co działa ci hack? , i jaki masz tryb NAT

Opublikowano

Niestety nie , aczkolwiek jeżeli ustawisz dość wysokie prędkości i natrafisz na przeszkodę to będziesz miał bouncing (wysoki skok)

Opublikowano

Być może chodzi o jakąś komendę w Rcon'ie , ale ją mógłby pisać tylko host , również program działa tylko jako host więc nie mógłbyś go użyć na czyimś infected , jeżeli znajdę to dam edit'a i napisze ją tu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...