Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Ultimate serwer controler 5.0.3v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już wiem dlaczego mi nie działa -.- to działa tylko na pełnym ekranie (kiedy gra zrzuca mi się 5 minut) a ja gram w oknie z ramką..

@edit

nie działa hack, NAT otwarty

76561198063680646.png
Opublikowano

nie bardzo ponieważ kiedy kręcę filmiki obojętnie czym nawet frapsem to mój laptop dostaje 3 klatki na seundę a gra zrzuca mi się 5 minut to filmik trwałby 15-20 minut (a mam dobry sprzęt, mógłbym podać)

76561198063680646.png
Opublikowano

miałem team vievera ale tak mi zwieszał laptopa, że szkoda gadać...

@edit

nie mam problemów, dostałem "banana" już wykrywalność 100% bo tylko tego używałem

76561198063680646.png
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Otwieram pojawiła się aktualizacja do najnowszego patcha , poprostu KABOOM status VAC jest nieznany , jest parę nowych funkcji.

Opublikowano

hack jest dość ciężki do załączenia , jak coś mogę pomóc załączyć na team viewer ,

krychol napisz jak włączasz krok po kroku , i czy masz NAT otwarty

Opublikowano

Na wstępie napisałem wyraźnie że musisz mieć NAT otwarty - open !!! bez niego nic więcej nie zrobimy , postaraj się narazie go zmienić na otwarty , a wtedy zobaczymy czy będzie taki sam problem

Opublikowano

a jak zmienić NAT na otwarty? (nie mam routera)

niestety nie wiem jak bez routera , poszukaj w necie , myśle że przekierować porty w modemie czy coś takiego.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy klikam start game podczas szukania lobby wyskakuje mi:Trying to start the game as host!Na prywatnym meczu wszystko mi działa.NAT mam otwarty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

yyy, możesz hack-a zuploadowac gdzieś indziej, bo tutaj nie wiem dlaczego ale podaje mi że ten plik mode ściągnac tylko z kontem premium.

Edit: dobra, pobrałem sobie go z innego źródła.

Opublikowano

Aktualizacja pod najnowsza wersję ! + naprawa linku do pobrania

malina , gdyż kiedy robisz prywatne lobby masz już hosta , a normalnie musisz go zdobyć używając tej opcji , jak ci nie działa użyj innych programów do zdobycia hosta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...