Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Funds-y

lukaszosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam porady w pewnej sprawie a mianowicie 30 marca bendę miał 12k Funds no i nasuwa mi się

pytanie :Na co je wydać?? Ja na pewno kupię strój 4-ever ale co pożniej na stroju wydam z 5k a co z resztą ?? nwm co kupić a nie chce kupić czegoś użytecznego (chodzi mi co kupic) A po 2. 30Marca mam urodziny i życze sobie dużo kilów fajnych trackerów no i duużo Fundsów.p@zdrawiam

Lukaszosa

Opublikowano

Albo kup usas-12 najbardziej wkurr***** broń w grze :D

No tutaj sie z tobą zgodzę, nie nawidze map na bliski dystans , tylko na długi dystans gdzie jest dużo miejsca bo inaczej same boty 5-12 lvl latają z veteran/elite USAS i strzelają gdzie popadnie ,a tak to moge karać ich moim rewolwerem :)

Opublikowano

Dlatego ja gram Reconem, wchodzę na dach i po kolei ściągam ich z M95 ^^ a najlepiej grać na Karkand tam jest dość mało USAS-ów ;) a no i najlepsza chyba mapka dla snajpera ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Kup sobie kox broń, booster na xp i wbije sobie lvl ^_^ Bądź przepierdol na supply boxy ;D Nie no żart, kup może jakąś broń z "deals" tam zawsze są jakieś dodatki do nich, potem dokup sobie jakiś celownik. Jak dobrze zauważyłem to chyba znów można kupić tylko holografa ;x Najlepsza opcją będzie to co pisałem bo będzie dobra broń + booster (np. booster xp na 3 dni - najlepiej wolne żeby był no life w p4f był i wysoki rank wbić ^_^). Jak coś zostanie to jakieś ubranko i kozaczek :D

Opublikowano

Dodam iż mam 4lv xD i gram Rconem zastanawiam się nad jakąś snajperką i rewolwerem

Sry że nie w temacie ale mam sprawę all punkty treningu wpakowałem w Calimore ale niewiem jak je postawic wienc prosze i tu o Help

(sorki za ortografie ale śpieszy mi się)P@zdro

Edit: Jak zostanie do kupie jakiegoś bosta (raczej na exp)

Opublikowano

Claymorki masz w "invetory" przenosisz je na ten pasek na dole, klikając klawisz do którego są przypisane claymorek jest rozstawiany. Jeśli grasz reconem to kup sobie M95 z "deals", mam tą broń stamtąd bierze po 60/70+ obrażeń za strzał w klatę. Chociaż jak tak patrzę w te "deals" to nie wiem czy to tam jeszcze jest :/ Jak nie to kup po prostu suchą beretke m95 i xp wbij rank a potem sobie tą broń ulepszaj ;)

Opublikowano

Bądź przepierdol na supply boxy ;D

StrazaKK122 Kultura obowiązuje na forum !!!

// od upominania jest moderator +. Daruj sobie takie posty.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

@Ref

Dodam iż zmieniłem klasę na szturmowca dopiero nim zaczelo mi się fajnie grać wczoraj już wbiłem z 1 lvla 7lvl Czekam na narade xD:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...