Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zawieszanie się Battlefieldów

666pit666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym ,że podczas grania w Battlefield 3, heroes, bad company 2 i jeszcze Call of duty 2 komputer po 5-15 minutach zawiesza się, lecz np. w najnowszym Need for Speed, Codzie 7,8 nie ma takich problemów.

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Próbowałeś zmniejszyć rozdzielczość, wysokość detali, itp. ??? jak nie to zobacz. A i czy jak grasz na multi to tak masz ?? zobacz czy na SP(Single Player) też tak będziesz miał

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Bardzo możliwe że net strasznie Ci komputer laguję. Powyłączaj niepotrzebne programy np. GG, przeglądarkę, hamachi, skeyp itp. I jeżeli chcesz już grać to wejdź na server z małym pingiem i zobacz czy będzie tak dalej.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Spróbuj już jeżeli tak bardzo chcesz grać w BF-a zainstalować nowego SP zależy jaki masz. A jakiego masz 1,2,3 ??

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Spróbuj już jeżeli tak bardzo chcesz grać w BF-a zainstalować nowego SP zależy jaki masz. A jakiego masz 1,2,3 ??

mam win7 SP1 x64

Opublikowano

Chyba znalazłem przyczynę, jest nią punkbuster, ściągnąłem APB i Blacklight Retribution(gry korzystające z punkbustra ), tam występował ten sam problem. Lecz niewiem jak to naprawić próbowałem reinstalować i nie pomogło :/ Ma ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

PunkPubstera najlepiej usunac calkowicie bo ja kiedys nie moglem grac w gre bo mial jakies stare pliki w folderze z gra i chyba Program Files

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...