Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 wojna światowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli NOW jest naprawdę to na pewno nie będą chcieli zniszczyć tego nad czym tak długo pracują jakaś wojną. Jak wiadomo dominacja nad światem jest marzeniem człowieka od początku istnienia :P W końcu moze się to udać nie używając za bardzo siły. W ameryce maja już tak sprane mózgi ze się zgodzą na wszystko bez protestów. Europa myślę ze jeszcze tak nie przesiąknęła tą ameryka i ludzie będą się buntować, ale czy to coś da ? O Azji nie będę pisał tam chyba każdy wie jak jest :D Tylko w Rosji będzie po staremu :D

( nie wiem czy to co pisze ma sens ale dobrze się wali rozkminy po spaleniu kilku luf :D )

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Trzecia wojna będzie, zapewne nie za naszego życia... Nie wiem czym będą walczyć ale wiem że w czwartej wojnie światowej będą walczyć maczugami.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Będziemy ją oglądać z piekła :D kto wie może Szatan wyśje jakiegoś hitlera żeby znowu rozwalił trochę świata. tylko tym razem trochę więcej :D

W końcu NWO to Masoni i Iluminaci i co tam jeszcze ale wierzą w Szatana i kiedyś nastąpi ze Pan Ciemności wyjdzie z piekła i osobiście nas ro**bie za głupotę 90% ludzi na świecie ( najbardziej za ameryke ) :D albo zacznie się nami bawić .

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Jaka wojna jak za trochę więcej niż pół roku koniec świata ?

Jeśli 3 wojna będzie miała nastąpić, to na pewno na mpc nie będziemy wiedzieli o tym pierwsi... I czytając inne dziwne fora też takich informacji nie dostaniesz.

Bóg to twoje sumienie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...