Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AOLem

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien ,dokuczliwy problem z AOLem. Mam AOL Desktop 9.7 , mój problem w tym że jak wchodzę na stronkę która sprawdza ip przez przeglądarkę wbudowaną w aolu to mam zawsze inne Amerykańskie IP . A jak przykładowo wejdę na Firefoxe / IE to IP zmienia się na zawsze takie samo (z początkiem 172) i potem mam w AOLU ip 172.

reflink

Opublikowano

@up

No właśnie chciałem by aby na firefoxie nie zmieniało się IP i było takie samo jak na początku uruchomienia w przeglądarce AOL'a.

reflink

Weteran
Opublikowano

@2up Gościu tylko spami..

Pewnie źle ustawiasz AOL'a.

Dla firefox'a dobry jest dodatek foxyproxy, który umożliwia zmianę ip.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Tak wpisujesz sobie w foxyproxy ip jakie chcesz mieć i on ci podmienia, na jakie chcesz i ile razy chcesz.

Gdzieś był w temacie z metinem i zarabianiem smoczych monet poradnik o tym.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak wpisujesz sobie w foxyproxy ip jakie chcesz mieć i on ci podmienia, na jakie chcesz i ile razy chcesz.

Gdzieś był w temacie z metinem i zarabianiem smoczych monet poradnik o tym.

Tzn. ja chciałbym wiesz żeby działał , nie jak jakieś proxy że niby mam Amerykańskie a nadal mam bana na jakiejś tam stronie :P . Mi chodzi tylko o generowanie IP Amerykańskiego + aby dobrze krył (jak Aol).

Edit:

Program (FoxyProxy) za słaby , normalne słabe proxy , wszędzie go wykrywa.

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...