Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeumCraft - Reaktywacja [24/7][RP][SV][FB] Serwer Ekonomiczny! Rolnicy / Miastowi / Sołtysi / i wiele więcej

xxxRiPulxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ikonar.png

Wielu na to czekało....

Już bez zbędnych problemów....

-Bez WhiteList

-Dla graczy z premium jak i bez premium

-Jedyny taki rodzaj serwera na świecie

Przedstawiam wam Serwer Ekonomiczny który się nazywa....

MeumCraft

Małe info o serwie.:

Jest to serwer na którym wcielamy się w rolnika, dostajemy działkę w jednej z wielu wiosek (poszukiwani sołtysi wiosek [ sołtys - zarządca ]) budujecie sobie na niej farmę (według własnego uznania)

macie też możliwość oskarżenia sołtysa o to że nie wywiązuje się z obowiązków oraz go degradować i wskazać kandydatów na jego stanowisko. Po jakimś czasie (bądź po wykupie VIP-a) za daną ilość pieniędzy można sobie kupić mieszkanie w bloku znajdującego się w mieście, umożliwia wam to większe zarobki jak i możliwość założenia własnej wioski.

Pare SS z serwera...

Wioska Tropical

20120325123923.png

Wioska BonczaPGR

20120325124042.png

Spawn

20120325124003.png

MobArena

20120325124055.png

20120325124105.png

Miasto

20120325124338.png

CraftCenter - Centrum Handlowe

20120325124352.png

*****************************************************************************************************************

IP SERWERA TO.: 188.165.21.111:13130

IP TS-a TO.: 188.165.21.111

*****************************************************************************************************************

Przy rejestracji prosze wpisać /register

Opublikowano

@up mam tak samo ;o

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Tak tylko jak ja wchodze to już mi każe logować a ja nawet nie wiem jakie mam hasło ...

x

Opublikowano

Zaraz poszperam i postaram się naprawić system rejestrowania żeby pisało /register hasło powtórz-hasło

A jeśli nie pamiętacie loginu to wejdźcie na naszego ts-a albo na gg do mnie napiszcie jaki nick, gdzie i w jakiej wiosce masz dzialkę (o ile masz takową)

Opublikowano

Mam jakis error i niemoge sie zalogowac niby sie zalogowalem ale cipa ;>

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE POLECAM SERWA PONIEWAŻ MOD ROZJEBAŁ MI DOMEK ZA NIC ... I ZACZYNAŁ MNIE NAPIERDALAĆ WIĘC CÓŻ NIE POLECAM -99/100

Opublikowano

Mialem PC w naprawie jedzen dzień już już rozpier... na serwie.... co za nie ogary.... jeśli jakieś problemy sprawia moderacja/administracja

to piszcie... rozpatrzę to i z czasem degraduję.... Po za tym jest dalej Rekrutacja na Moda/Admina tak więc chętnych zgłaszać się tutaj... Na miasto zakładam właśnie Flage PVP deny...tak więc nie będzie napierdalania się na spawnie....

t

Opublikowano

nie moge wlogule na serwa wbic bezprzerwy mam takie czerwone przy zasiegu

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...