Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Xenoxmt2 wirusy

kamil20183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty masz Vira w Luncherze jak karzdy bo był pakowwany jakimś tam programem to jest nie szkodliwe

xxx

Opublikowano

dobra commer spamerze jeden tylko wchodzi do tematów czyta to i tamto i wyłazi i tak post po poście mu leci =.-

Nudy ;c

Opublikowano

Ludzie, co robić ? Bo mam avasta i mi wyszukało wirusa, ale usunąłem wszystko w pizdu ! Co zrobić, aby tam zagrać ?

Opublikowano

Skoro client był pakowany programem Molebox to ten program tak samo jest zainfekowany wirusem Win32/Sality.

Więc dlatego właśnie administracja uważa że to przez to że był spakowany Moleboxem.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ludzie, co robić ? Bo mam avasta i mi wyszukało wirusa, ale usunąłem wszystko w pizdu ! Co zrobić, aby tam zagrać ?

wyłączyć antywirusa a dzien poźniej wirusy ci kompa zjedzą...

Opublikowano

Launcher Xenoxa był wielokrotnie sprawdzany przez adminów i graczy xenoxa.

btw. Avast to syf, proponuje NOD'a albo AVG. I Jeśli robisz reinstal systemu to taka moja propozycja :

mywindows8.pl

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Co do avasta to się zgodzę, pewnie gdyby przeskanować avasta znalazłby groźnego wirusa o nazwie avast... radzę zmienić tego "pseudo wirusa" .

Sam client nie powinien mieć w sobie groźniejszych wirów, a przynajmniej nie powinno to być tym spowodowane . Adminowi wyszłoby to na dużą niekorzyść, a z resztą już dawno by o tym szumili ludzie .

P.S. nigdy też niewiadomo z jakiego źródła były pobierane pliki clienta, więc trochę ostrożności nigdy nie zaszkodzi .

Opublikowano

Tak w OTL czysto tylko widzę że usługę Defender masz nieaktywną .

Pojawił ci się log jeszcze Extras ale nie przysłałaś mi tu .

Proszę o ten log by miec pewnośc czy jest na 99% czysto.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ja wam jedno powiem na tym cliencie jest pełno trojanów dzieki Xenox-owi musiałem 2x przeinstalować pc .

Bardzo wam za to dziekuje...

W cholere trojanów tam jest!

Edit na początku nic nie widac ale po 2 tyg juz sie dzieje pc wolno chodzi...

i wgl...

Nie polecam Xenoxa!

Legenda Metin2!

sig_team.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam problem z uruchomieniem xenoxmt2, wyskakuje mi coś i pisze tam że nie mogę tego włączyć, ponieważ mój komp. nie ma czegoś potrzebnego ... -,- Prosze o pomoc !!! ;/ próbowałam óżnych rzeczy ale nic nie pomaga ... wgl nie mam ikonki xenox'a jak otwieram folder ... Pobieralam najnowszą wersję juz 3 razy i dalej nie dziala nie wiem o co chodzi !!! ;x

Bardzo prosze o jak najszybszą odp. i pomoc !! :*

z gory dziękuję !!! ;**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...