Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w telefonie.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewny problem, ponieważ internet w telefonie nagle zaczął mi zwalniać, wyłączać się etc.

Jestem w szkole, 5 kresek wszystko OK. Włączam Opere mini. I widzę problem z połączeniem, biorę ponów i nadal to samo. GG się raz loguje, a raz nie. A wczoraj w domu miałem ok. 3 kreski i GG mi działało normalnie, a opery nie dało się uruchomić tak jak w szkole... Resetowałem ustawienia etc. Ale nadal to samo. Nie wiem o co już chodzi, to wina operatora czy telefonu może? Mam w Orange, telefon SE c510.

Opublikowano

odpowiedź udzielona w pytaniu, raz jest raz nie ma

to że jesteś w zaięgu nie znaczy że masz ZASIĘG. nadajniki są GSM i UMTS a prędkości na każdym inne

żadne ustawienia, restarty nie pomogą, po prostu tak jest propagacja fal w okolicy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może spróbuj wgrać soft od nowa albo zaktualizuj jeśli nie nasz najnowszej wersji...

Wdg mnie to nie jet wina operatora(nadajnika) ponieważ inni też mieli by problemy.

Opublikowano

Ale wcześniej wszystko było ok.. sprawdzałem u kolegi czy działa u niego ten internet bo też ma orange i działa mu normalnie.

Weteran
Opublikowano

W takich wypadkach najlepiej zajść do serwisu i zapytać się kogoś obeznanego w tych sprawach.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zalezy to od zasięgu.

Na operze mini<jest to naj przeglądarka na fona> zmień z protokołu http na socket. Zwiększy to czas połączenia z netem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

U mnie w szkole też w niektorych miejscach mi szybko leci internet a w niektorzych nie. Jak idzie szybko to mam takie 3G u gory napisane. Ale i tak w niektorzych miejsach jest szkolne WiFi i znam do niego haslo xD

Opublikowano

3G to zasiąg UMTS czyli dobry transfer do 7 Mb/s , bez tego jest zwykłe GSM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...