Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra .

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,poszukuję jakiejś ciekawej gry na dłuższy okres czasu ( multiplayer ),preferuję FPS'y ,sandbox'y,sportowe dokładnie fife lub pes'a.

grę zakupię jako używaną w serwsie w moim mieście,co ciekawego polecicie?

random.jpg

Opublikowano

Witam,poszukuję jakiejś ciekawej gry na dłuższy okres czasu ( multiplayer ),preferuję FPS'y ,sandbox'y,sportowe dokładnie fife lub pes'a.

grę zakupię jako używaną w serwsie w moim mieście,co ciekawego polecicie?

Zależy jaki masz budżet. Z wyższej półki radzę czekać Ci na GTA V i Far Cry'a 3 lub kupić Max Payne 3. Z tych tańszych, to polecam Ci Killzone 3, Far Cry 2, GTA IV lub L.A. Noire (dobra gierka). Pozdrawiam :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Do multi powiadasz ?

COD: Black Ops

Masz tam zadania , kase zbierasz duzo lvli, odblokowujesz bronie i mozesz je kupować itd + do tego tryb zombie mozesz z kolegami grać itd jak dla mnie nie ma lepszej gry do multi

No ale singiel słabiutko :( nie mówię że głupi ale krótki jak to w codzie : )

RMCF

Opublikowano

jezeli lubisz fifke, to conajmniej 11 (w reszcie serwery powylaczali ;(). 11 nówcie z wysyłką za 50zl na allegrze widzialem.

Jak nie fifcia to ... napisze gierki bez online passa ;). (fifa 11 ma op)

far cry 2 - jednak multi jest slaby i sie zestarzal, ale mozliwosc robienia samemu map daje frajde, jednak nie polecam.

Red dead redemption, fajny multik, free roam, dead matche, capture the flag...

killzone 2 albo 3 - zalezy od gustu, mnie obie czesci sie podobaja (mozesz na pss kupic samo multi do kz3 za 54 zl)

battlefield 3 - nowka za 130 zl (online pass... ) gierka ogolnie kosi i roxi.

gta IV - fajny multik, jezeli szukasz gry tanszej, polecam

uncharted 2 - multi jest ogolnie spoko... single tez xD

hmm, wiecej pomyslow nie mam, bo budżetu nie podales, love kenediŚ.

Opublikowano

może przedstawię wam gry jakie posiadam ;).

Fifa11,Fifa10,Fifa09,Assasin Creed 2,BFBC2,Uncharted 2. i 3 gry na psn :).

mój budżet to 100zł , w serwisie widziałem Modern Warfare 3 za 120zł , koleś powiedział że spuści mi do 100złotych.

random.jpg

Opublikowano

ja bym na Twoim miejscu zakupił sobie zdrapkę za 100zł i kupił Killzone 3 za 54zł, sam to ostatnio zrobiłem i jestem mega zadowolony choć nigdy nie przepadałem za grą w fps'y na konsoli, największym plusem gry jest to że sam sobie wybierasz co chcesz odblokować a nie że jak nas seria COD przyzwyczaiła że z każdym zdobytym lvl samo się coś odblokowuje, pozostaje Ci wydanie 46zł na inną gierkę z PSN, ja wybrałem dodatek do RDR (Undead Nightmare) oraz flOw

w MW3 możesz ze spokojem pograć za free w multika na PC i nie trzeba do tego jakiegoś mocnego sprzętu

819531478353821175209.gif

Opublikowano

może przedstawię wam gry jakie posiadam ;).

Fifa11,Fifa10,Fifa09,Assasin Creed 2,BFBC2,Uncharted 2. i 3 gry na psn :).

mój budżet to 100zł , w serwisie widziałem Modern Warfare 3 za 120zł , koleś powiedział że spuści mi do 100złotych.

Jeśli podobał Ci się Assassin's Creed II, to kup Assassin's Creed Brotherhood. Polecam Ci również Prince of Persia: Zapomniane Piaski, mało znany tytuł, ale wymiata!

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Killzone II, Killzone III , Battlefield Bad Company , Battlefield 3, Uncharted II i III. Takie gry preferuję a z nowych tytułów które niebawem wyjdą : Medal of Honor : Warfighter , Tom Clancy's Ghost Recon : Future Solider ( ten tytuł szczególnie, pre order już zamówiony teraz tylko czekać na niesamowity FUN. Obejrzyj parę gameplayów z tej gry. Gorąco polecam. ) , Max Payne 3 i Far Cry 3.

02a964e007479a4f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...