Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Rozdzielczość Win7

Generations

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z ustawieniem rozdzielczości. na 800x600 mieści się 20 ikon na pulpicie a na 1024x768 wejdzie nie wiele więcej. Sterowniki mam zaaktualizowane i nie wiem co może to powodować. Proszę o pomoc.

Za pomoc daje lajka

skrillex_sygnaturaGXR8.png

Opublikowano

a co mają sterowniki do wielkości ikon?

zmniejsz sobie ikony CTRL+kółko myszki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam problem z ustawieniem rozdzielczości. na 800x600 mieści się 20 ikon na pulpicie a na 1024x768 wejdzie nie wiele więcej. Sterowniki mam zaaktualizowane i nie wiem co może to powodować. Proszę o pomoc.

Za pomoc daje lajka

Po prostu twoja karta graficzna, być może nie obsługuje większych rozdzielczości.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak zmniejsze sobie ikonki CTRL+Kolko myszki to to gówno da. Ikony będą mniejsze a reszta? Myśl. Zkumeku 3 dni temu było wszystko ok. Nie pomogliście. Czekam na innych.

Opublikowano

nie obsługuje ? człowieku to musiał by chyba mieć gruchota na PCI z 32 Mb RAM żeby nie ruszył na wyższej rozdzielczości

sterowników to raczej nie ma zainstalowanych albo są źle zainstalowane lub uszkodzona karta graficzna

podaj co masz i jaki monitor

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a to laptop czy stacjonar bo jesli laptop to ta

1024x768 możę być max, a jeśli stacjonarny to karta zintegrowana czy nie?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

nie ma znaczenia czy laptop czy komp. od kilku lat produkowane chipsety bez problemu obsłużą domyślną wartość ekranu jaki się pod nie podłączy nawet w trybie awaryjnym windows

jeśli pracuje się na monitorze o większj rozdzielczości niż da się ustawić na grafice ( tu 1024x768 z grafiki i max więcej nie da ) to tylko uwalona karta graficzna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A więc tak. Naprawiłem. To jest laptop ASUS. Co się stało? Jak odpalałem system to wyświetliło mi się żeby włączyć narzędzie do naprawiania. Chwile się ładowało i wkurzyłem się na to. Zresetowałem kompa i śmiga wszystko jak dawniej. Temat do zamknięcia/usunięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...