Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Inne] Galeria Assassin's Creed III

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ObiOne

Revelations może oznaczać i rewelacje i objawienie. Jeżeli oglądałeś live targi E3 to tam typek mówił o tym.

@Up

Jaki renesans? ;d

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jak dla mnie za bardzo marudzicie.

Jedyne błędy jakie mnie irytują w AC to błąd z ukrytym ostrzem kiedy się zabija oponenta.

On pada a ukryte ostrze wbija się w powietrze grrr..... nie lubię tego.

No i grafika która nie zmieniała się prawie przez 4 części i jej błędy.

Reszta nie zwraca mojej uwagi i nie przeszkadza w rozgrywce :)

Ale widać że III to będzie cud miód i orzeszki :D

No ale w sumie racja z tym "hakiem"... mi się ono podobało ale można było zrobić 2 ostrza + ten hak...

Opublikowano

Mi się nie podoba ani ten hak, ani tomahawk. Dla mnie w wyposażeniu Assasyna powinno być tylko:

• Dwa ukryte ostrza
  • Miecz
  • Sztylet
  • Ukryty pistolet

Nic więcej. Reszta mnie odrzuca :P Co do tego bugu ostrzem - dzieje się tylko tak, gdy zabijamy wroga z powietrza :D

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

No jak na razie to grafika ku mojemu zdziwieniu dobrze się zapowiada jeśli chodzi o pierwsze 5 obrazków, ale to już nie te czasy. Jeśli w grze byłoby ukryte ostrze to mielibyśmy praktycznie wszystkie zdjęcia z nim jak w poprzednich częściach. Teraz Ubi dodało tą siekierę ze znakiem asasyna i to według nich zastąpi ostrze.

Ale jak to mówią "Nie oceniajmy książki po okładce" (a w zasadzie gry po jej zdjęciach) :)

Opublikowano

Dokładnie. Na pewno twórcy będą specjalnie upiększali grę na takich SS'ach, aby przyciągnęła ona graczy ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Oby ac III nie był na tym samym silniku graficznym. Chyba, że by bardzo się postarali. Silnik to już dziadek. Po za tym ładnie się to zapowiada.

graphic.png

Opublikowano

@Up

Wszystkie części AC były oparte na silniku Anvil Engine 1.0

Trzecia odsłona tej serii będzie oparta na silniku Anvil Engine 2.0 czyli nowszej wersji silnika.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up

"Podczas spotkania z inwestorami szef Ubisoft, Yves Guillemot, zdradził, że Assassin's Creed 3 pojawi się w Europie 30 października." - (Gamezilla)

Czyli kraje europejskie mają w ten sam czas. Nie wiem jak z innymi krajami z poza europy, bo nie ma informacji, ale pewnie USA itp mogą mieć kilka dni wcześniej.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

AC3 zapowiada się świetnie zwłaszcza że będą tomahawk'i

mpcforumsygnatura.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi się nie podoba ani ten hak, ani tomahawk. Dla mnie w wyposażeniu Assasyna powinno być tylko:

• Dwa ukryte ostrza
  • Miecz
  • Sztylet
  • Ukryty pistolet

Nic więcej. Reszta mnie odrzuca :P Co do tego bugu ostrzem - dzieje się tylko tak, gdy zabijamy wroga z powietrza :D

Ile osób tyle opinii każdy lubi co innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...