Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z grą

lukaszosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem gry (wiadomo jakiej).Problem polega na tym że gry włączam grę ona mi resetuje kompa i w tym problem ;D.Dodam iż ostatnio bawiłem się hackami (przez winjecta)no i szukałem na forum rozwiązania tego problemu radziliście żeby usunąć RendDx9.dll i z upadować no i tu pojawia sie problem powyżej wymieniony uruchamiam gre a ona rlg kompa mi (dodam:Usunołem ten plik i teraz niemam innego)Proszę was o pomoc iż wiem że mi pomożecie a ja sam nie dam rady.A i jeszcze jedno tylko nie piszcie czegoś typu ,,Reinstaluj gre" u mnie nie wchodzi to w rachube (mam net 1mb/s)Ostatnio ściągałem całą niedziele.To by było na tyle,,

P@ZDRAWIAM całe mpcforum.pl!!

Opublikowano

Jeśli grałeś w to dziś, czy wczoraj i potrzebujesz plik z ostatniego updatu, czyli ten, co jest teraz to ci go tutaj załączam:

http://wrzucacz.pl/file/8361332352329/RendDX9.dll

A z tym resetowaniem, to wina komputera nie gry, nikt jeszcze nie miał jak dotąd tego problemu, pierwszy raz słyszę o rlg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...