Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung galaxy s ii czy iPhone 4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SII

Mi się dużo lepiej podoba, jest w lepszej cenie, są fajne ROMy na niego

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

zdecydowanie galaxy s2 niezawodny telefon , miałem iphone i szybko się zepsuł pozatym do iphone jest mała dostępność części zamiennych a do samsunga jest ich pełno w internecie. Wiec moim zdaniem powienieneś kupić Samsunga ale zrobisz jak będziesz Chciał :)

2ymxc3a.jpg
Opublikowano

Zdecydowanie SGS2, tym bardziej że już gry na jego układ graficzny są poprawione i nie ma problemów... No i dostał niedawno oficjalnego update do Ice Cream Sandwich :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

ale grafika na iphone jest lepsza, ma takie bajery jak multi touch i app store .. moim zdaniem lepszy niz android market

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP. Powiedz mi szczerze, czy chociaż połowa użytkowników androida korzysta ze stockowych ROM'ów? Tylko w niektórych przypadkach te od operatorów i firmy są lepsze od przerobionych przez użytkowników, ale zazwyczaj to customy mają większą wydajność, szybkość, mniej zżerają baterii. Galaxy S2 dostał dopiero co update do najnowszego androida 4.0 więc o "częstych" aktualizacjach mi tu pan nie pierdziel :)

ale grafika na iphone jest lepsza, ma takie bajery jak multi touch i app store .. moim zdaniem lepszy niz android market

Grafika? Może i te pare pikseli więcej, ale to SGS2 ma dużo lepszy wyświetlacz. Twój "plus" odpada.

MultiTouch posiada większość smartfonów, chyba ciut źle zrozumiałeś, co to jest. Drugi "plus" traci kreseczkę.

Appstore? Lepszy niż android market? W czym? Napewno nie w ilości aplikacji i nie w ich cenach. Wyglądem to może i tak, nie wiem, daleko mu jeszcze do marketu andka.

Kolego, jak już jesteś zwolennikiem Apple'a to podawaj chociaż właściwe plusy :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...