Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do XBOX'a 360 Slim.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostało mi parę złotych po ostatnich wydatkach i chcę zainwestować w XBOX'a, gdyż wolę Microsoft ;). Nastawiam się głównie do rozrywki sieciowej i teraz tak:

1. Czy każdy XBOX na allegro jest taki sam? czy ma inny procek czy coś?

2. Mam laptopa z win7 połączony z modemem za pomocą kabla ethernet (neostrada). Czy będę mógł go podpiąć xboxa do laptopa (internet), czy będę musiał kupic nowy modem?

3. Jak z graniem w FPSy na padzie? Łatwo?

4. Czy kupić teraz 360 czy przeczekać na 720? Bo nie wiem kiedy to wychodzi, ale słyszałem.

Dzięki z góry :)

@down

dzięki ;) to kupuję

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

1. Jeśli chodzi o moc sprzętu to każdy ma te same bebechy, tyle że slim jest mniej awaryjny i szybszy.

2. Wystarczy, że od modemu przeciągniesz kabel do xboxa i skonfigurujesz połączenie w konsoli, poradzisz sobie.

3. Jeśli nigdy nie miałeś do czynienia z padem początki będą trudne (ale w tydzień ogarniesz z palcem w dupie), jeśli już grałeś bez problemu dasz rade. ;)

4. Kup teraz 360, bo wg. plotek, 720 ma wyjść za około 2 lata więc trochę sobie poczekasz :D

Opublikowano

1. Czy każdy XBOX na allegro jest taki sam? czy ma inny procek czy coś?

2. Mam laptopa z win7 połączony z modemem za pomocą kabla ethernet (neostrada). Czy będę mógł go podpiąć xboxa do laptopa (internet), czy będę musiał kupic nowy modem?

3. Jak z graniem w FPSy na padzie? Łatwo?

4. Czy kupić teraz 360 czy przeczekać na 720? Bo nie wiem kiedy to wychodzi, ale słyszałem.

1.Jest Slim i Fat lpszy jest o wiele slim.

2.Będziesz mógł bez problemowo

3.Jeżeli sie przyzwyczaisz to łatwo.

4.Za rok, albo za dwa wyjdzie 720. Będzie miała lepszy procek itp.,ale polecam Ci kupic 360.

Co do kinecta to na allegro po 400 zł z grami.

image.png 

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy każdy monitor (od komputera) da się podpiąć pod xboxa? Bo chcę sobie kupić tak do 200-300 zł. Jak możecie to podeślijcie link z allegro czy coś innego. Dzięki z góry.

Opublikowano

Jeśli posiada wejście HDMI to tak, choć i tak lepiej będzie jak dozbierasz więcej kasy i kupisz sobie jakiś tv, nie musi to być jakaś wielka krowa, mniejsze tv też dają radę, mi np 26 calowy starcza w zupełności ale to z racji że pokoje w mieszkaniu u mnie nie są za duże

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli posiada wejście HDMI to tak, choć i tak lepiej będzie jak dozbierasz więcej kasy i kupisz sobie jakiś tv, nie musi to być jakaś wielka krowa, mniejsze tv też dają radę, mi np 26 calowy starcza w zupełności ale to z racji że pokoje w mieszkaniu u mnie nie są za duże

zastanawiam się nad 18-20+ cali. dzięki za odp :)

Opublikowano

Nie musi mieć wejścia HD, wystarczy dokupić przejściówkę.

http://allegro.pl/kabel-xbox-360-vga-hd-av-lcd-crt-monitor-xbox360-i2196058542.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...