Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem w szkole

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam w tym roku 14 lat :)

Nie żartuj ? nie uwierzę .

No więc jakieś pomysły jak się z tego wywiązać

No i to pokazuje twój wiek , 12 latek((ja mam ci mówić jak się wywiązać z tej sprawy) może by tak przeprosić? a jak masz 14lat to o co się boisz ? paskiem po dupie nie dostaniesz.

Opublikowano

No i to pokazuje twój wiek , 12 latek((ja mam ci mówić jak się wywiązać z tej sprawy) może by tak przeprosić? a jak masz 14lat to o co się boisz ? paskiem po dupie nie dostaniesz.

paskiem może nie dostanie ale zapewne nikt nie lubi miec rozgotowanej kluchy w ustach ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

hahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahaha

Słysze to co dzień :D

Lajtowo. miej to w dupie

Widze Cheatek, że masz chuliganów w klasie. Tak jak mówili wcześniej, olej system i nie przejmuj się błahostkami. MIĘSNY JEŻ

Opublikowano

Przeciez jakos ostro jej niepowyzywales nie? ;d Pozartowales sobie tylko troche. Szykuj cos sensownego na wytlumaczenie i nie zbyt ostrego :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Tylko się nie spal w czasie rozmowie, ponieważ gdy rozmowa jest w obecności pedagoga szkolnego to on każde Twoje zdanie analizuje, mogłeś np na początku powiedzieć że troszkę ją wyzywałem ale tak troszkę a zaraz przy np końcu rozmowy czy tam w środku możesz palnąć że ją nie wyzywałem to jesteś spalony ;] wiem bo sam się w to wpakowałem ;]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ej po co taki spam robicie ? Niech chłopak poczeka i sam się dowie czy zadzwoniła czy nie ..... Powinna napisać że to zrobiłeś ale nie wiem jaką nauczycielkę macie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś ją przeprosić, wiadomo kobieta jest słabsza i co miala zrobić - nakablowała. Spoko. Przeproś ją to i wtedy myślę że nauczycielka o wszystkim zapomni.

Nie oszukujmy się, można próbować wielu rzeczy - ale prawda jest najlepszym rozwiązaniem

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

wiesz.. ty sie boisz policji jak zwyzywales kolezanke.. po mnie przyjechali jak "pobiłem" podbiłem oko "koledze" z klasy :P

a moim zdaniem powinieneś zachować szacunek do dziewczyn...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...