Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp w szkole

skubi1997pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poczebuje waszejn pomocy.

a wiec w szkole mamy komputery minimum raz w tygodni ale sa strasznie poblokowane tzn

karzdy uczen ma swuj login i haslo , administrator zablokowal wiersz polecen , panel sterowania i dostep do dyskow komputera ale karzda osoba ma swoj maly prywatny. W wyszukiwarce jest blokada programem ``Fortin Guard`` http://www.fortiguard.com/ (ich strona). Niestety nie mam pojecia jak to obejsc podobno jak jest google chrome to sie da ale nie moge nic sciagnac wiec dalej nic.

Moze mi ktos pomuc bo mi sie nudzi na kompach bo fb, nk i wiele innych stron nie dziala i nawet gry nie moge zainstalowac :(((

Prosze o pomoc.

Opublikowano

ty nie tylko pomocy a slownika potrzebujesz. obejsc tego nie idzie.. jedynie administrator moze to offnac

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@UP

Nie zawsze :) Ja znam passy do wszystkiego w szkole (razem z kolegą) WI-FI, passy admina, passy do routera, passy do serwera.

Jak masz na pasku ikonkę tego to zmień prawa na nauczyciela, a jak prosi o hasło wpisz: zaq1@#$

Opublikowano

@UP

Nie zawsze :) Ja znam passy do wszystkiego w szkole (razem z kolegą) WI-FI, passy admina, passy do routera, passy do serwera.

Jak masz na pasku ikonkę tego to zmień prawa na nauczyciela, a jak prosi o hasło wpisz: zaq1@#$

to nic nie daje bo probowalem u sb :P

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Polecam kupno słownika i własnego kompa;..

Szkolne komputery nie są do grania to po pierwsze , ledwo utrzymują gry tzn : minecraft,metin2 .

Taką masz szkołę nic nie poradzisz

Opublikowano

Ledwo? U nas WoW na high w 720p chodzi, a ty wmawiasz mi, że ledwo trzymają majsrafta?

BTW. Przekonaj admina do hasła ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...