Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nieaktualizowany UDOBot

J*E*D*A*J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dało by rade samemu zaaktualizować udobota :) to pilne xD kraki do ibota nie choddzą a wspomagacze omijaja połowe boxów a to ma być perfekcja :P

Opublikowano

a wiesz jak to zrobić,powiedz jak a ja zrobie. Oczywiście jak byś mógł. To ja bym cie o to prosił

Jak chcesz za to się zabrać skoro nawet nie wiesz jak to zrobić? Najpierw przestudiuj jakieś podstawy programowania potem zakładaj takie tematy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

CZyli nie pomożesz mi

Nie pomogę Ci, bo za takie rzeczy nie bierze się człowiek, który nie ma bladego pojęcia jak to zrobić. Tak jak pisałem - do tego potrzebna jest podstawowa wiedza o jakimś programowaniu, pisaniu.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

w ibocie możesz sobie jedno konto testować wiele razy po 6 godzin. czyli w nieskończoność.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up tylko najpierw trzeba czekać na maila z kodem więc troszkę może minąć ;)

Tylko i/kbot mają testową.

Już nie wysyłają maili z kodem. Teraz po prostu zmieniasz sobie id na wymyslone i latasz :)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

wiec jak tego udobota zrobic?

na pw ktos by mi napisal i linka dal?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Pobierasz source Udobota (był o tym temat, poszukaj), potem zainstaluj środowisko programistyczne skonwertuj pobrane source na kompatentybilne z VisualStudio10. Teraz tylko edytujesz kod udobota(zmieniasz pakiety na te z wersji 5.6.xxx), jeżeli ci się uda to gratulacje, jak na razie zrobili to tylko twórcy Ibota

Opublikowano

Nie pomogę Ci, bo za takie rzeczy nie bierze się człowiek, który nie ma bladego pojęcia jak to zrobić. Tak jak pisałem - do tego potrzebna jest podstawowa wiedza o jakimś programowaniu, pisaniu.

Nie podstawowa, a zaawansowana

wiec jak tego udobota zrobic?

na pw ktos by mi napisal i linka dal?

"Se zrób"

Pobierasz source Udobota (był o tym temat, poszukaj), potem zainstaluj środowisko programistyczne skonwertuj pobrane source na kompatentybilne z VisualStudio10. Teraz tylko edytujesz kod udobota(zmieniasz pakiety na te z wersji 5.6.xxx), jeżeli ci się uda to gratulacje, jak na razie zrobili to tylko twórcy Ibota

Flax =o

Bullshit! Wystarczy od zakodowanego pakietu odjąć 0x08 i skonwertować do ASCII

Opublikowano

@Tropic : posłuchaj Polecam osobiście wbić na stronę Kbotik.info(strona andrey'a ) sprawdzić jego skype i poprostu napisać :rolleyes: :P I kupić Tego kbota za "te symboliczne 3 groszę ." Tylko kup bota na konto minimum ze stażem 28 dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...