Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] m2bob 1.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam inny problem. Ponieważ nie mogę skonfigurować nowej wersji. Jak skończę wpisywać login, hasło i channel to każe mi restartować bota. Ale po restarcie musze robić wszystko od nowa i nic Sie nie zapisuje.

też miałem ten problem nie duś na końcowym jak wpisujesz pasy na to na dole tylko zamknij to mniejsze okienko "" x ""

Opublikowano
I have a problem with the switch M2Bob hax, logs normal but not showing up account with an auto potowaniem, pickup, etc. I have Viste, Please help.

Put Metin server and the second disk partition ;) P.S nie baw się w anglika bo Ci to translate nie wychodzi, obczaj słowo "potowaniem" ; (

bez reklam.

Opublikowano

eheheh dobry anglik...

@xerko jak masz ekran z wpisywaniem loginów to tam masz 5 miejsc na postacie także się da

za bota leca bany dzisiaj 2 konta poszly sie pasc;]

E no co ty nie powiesz, za każdy dodatek do gry jaki posiadasz możesz dostać bana,

trzeba nauczyć się wszystko kamuflować...

Opublikowano

wiem że se są na więcej ale za mało sprecyzowałem,

żeby włączyć więcej niż 3 postacie żeby expiły ,

bo limit jest 3 clienty (włączone metiny)

Opublikowano

Ja mam inny problem, jak juz mi bot wybierze postac to sie pojawia okienko gdzie sa znaki zapytania, a zaraz kolejne i pisze"abnormal terminal.."

O co chodzi??

Opublikowano

Siema mam problem z najnowsza wersja m2bob 1.1.3 a dokladniej to gdy aktualizowalem dzisiaj rano exp bota i gdy go wlaczam i juz wbilem do gry to w menu exp bota pisze mi caly czas logging i nie wyskakuje mi to menu postaci to okienko do startu bota do auto pot itp mimo ze jestem juz w w grze . czy wy tez macie z tym problem czy tylko ja ? i sry za ort z tele pisze

Wiem jaki jest problem jak masz windows xp musisz mieć bota w pliku Metin2 PL a jeśli masz windows 7 to bez znaczenia i na 7 uruchamiaj przez Administratora jesli pomogło to sie ciesze zobaczymy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...