Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3 Zniknęła aplikacja Call of Duty Elite...Pomocy!

k3535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam dziwny problem.Zniknęła mi z menu w PS3 aplikacja Elite.Myślałem że może przez przypadek wykasowałem.Chociaż byłem przekonany że tego nie zrobiłem to spróbowałem zainstalowac ją ponownie.Aplikacja się sciąga ale podczas próby instalacji wyskakuje komunikat że jest zainstalowana najnowsza wersja i nie potrzeba instalować.Czy ktoś wie co się stało i mógłby mi pomóc?Nie wiem gdzie tego szukać,jak to przywrócić zeby było widoczne w menu XMB.Próbowałem wejść przez grę do Elite ale wyskakuje komunikat że nie jest zainstalowana.W narzędziu zapisanych danych jest tylko zapisany profil do Elite.

Opublikowano

Kopiowałem,ale gdy chcę zainstalować ponownie ELITE to wyskakuje mi komunikat że jest zainstalowana najnowsza wersja i nie ma potrzeby instalowania,a znowu gdy chcę wejść przez grę to pojawia sie komunikat żebym zainstalował ELITE.Tak jakby była zainstalowana w systemie ale jest niewidoczna.Na dodatek teraz zobaczyłem że została tylko jedna gra widoczna zapisana na dysku.Reszta zgineła.Profile i save do tych gier zostały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...