Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] skąd się biorą kody ?

wiktor111c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykle czasem na jakimś facebook'u jest jakiś kod , podam wam linka :

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Kody znajdziesz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/461588-news-temat-na-dzielenie-sie-kodami-%3B/

Niestety większość ( a może wszystkie?) Zostały już albo wykorzystane, albo minęła ich 'data ważności'

Jeżeli chcesz być na bieżąco - polub oficjalnego Facebook'a gry, gdzie zostają udostępniane kody. Skąd się biorą?

Od EA :)

Opublikowano

Krążycie wokół odpowiedzi...

Kody rozdaje oczywiście EA lub firmy, które z nimi współpracują. Przykładowo Dr.Pepper (zakończone), dostajemy je na email'a, po zaznaczeniu informowania nas o nowościach (właściwości konta). Z reguły jednak możemy je zobaczyć na twitterze czy facebooku. Czasem kody udostępniają sami gracze, którzy gdzieś je wyłapali dlatego też warto przeglądać główne forum.

Kody rozdawane są najczęściej przy okazji świąt lub eventów organizowanych przez EAsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...