Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Editor Map Object

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@yahorr być to se może browar sklepie.

Wiecie dlaczego po kliknieciu Run w grze pisze :

Ingame map-editr ... bla bla bla

a program się nie uruchamia ? (Mam Moda)

nie umieszczamy linków zewnętrznych.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po zapisaniu obiektów na mapie , gracze nie będą mogli przez nie przechodzić ?

Opublikowano

Wiecie jak naprawić aby po 20 min korzystania nie wybijało : ???? ?????

PS: jak zapisze się mape to na mini-mapie (tej okrągłejj ,nie tej pod M) widać te obiekty?

Opublikowano

w folderze jest plik minmap.dss . ja swoje minimapki robiłem, ukrywając się na inv (program ma taką funkcję, że można daleko oddalić kamerę) i robiłem screen całej mapki stając oczywiście na środku. pewnie są inne sposoby ale ważne że ten działa ;)

umarł

Opublikowano

ale do czego ;| ? ten plik jest w folderze mapy (fragmentu jej ?) folder o nazwie 00000 czy coś takiego

@down

przecież to jest w tym programie, chodzi o to - że możesz sobie oddalić obraz, postać, bardzo daleko

umarł

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wyeksportuj, wrzuć do folderu mapy pliki, włącz od nowa klienta i nie będzie tam żadnego cienia, a będziesz mógł normalnie przechodzić.

#Z cieniem zrozumiałem że jak usuniesz i dasz pod pewnym kontem kamerę widać przezroczysty budynek, cień jako cień to shadow.dds

sory za wprowadzenie w błąd. A co do przechodzenia prawdopodobnie jest to jeszcze zrobione w attr, i dlatego nawet po usunięciu nie da się przechodzić.

sygnatura2.png

Opublikowano

Wyexportowałem. Zapakowałem to OutdoorA1 i gówno. Cień usunąłem ręcznie, ale dalej nie mogę przechodzić ;/ Napisz na gg ;x 24099766

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Super program, można ciekawie edytować i urozmaicać miasta oraz expowiska, tworzyć ciekawe wejścia itd. Pozostało dziękować za niego twórcy, i to jemu dziękuję.

teamxr.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorki za refa, ale mam problem gdy odpale injectora wszystko jest ok jak należy ale do momentu gdy wpiszę pasy i pojawia mi się postać to pokazuje, że "brak odpowiedzi" wie ktoś może o co może chodzić?

Opublikowano

Sorki za refa, ale mam problem gdy odpale injectora wszystko jest ok jak należy ale do momentu gdy wpiszę pasy i pojawia mi się postać to pokazuje, że "brak odpowiedzi" wie ktoś może o co może chodzić?

odpal metka zaloguj się i odpal edytor :P

24b5car.jpg

Opublikowano

mam problem z zapisem jak mie się wydaje robie mape zapisuje wypakowywuje pliki np. Outdoor_B1 wrzucam pliki do folderu pakuje i podmieniam. Po odpaleniu kilka razy wywala a pozalogowaniu mapa jest niezmieniona. Pliki by badar, pakuje filearchiwer2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...