Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Questy] Propozycja nowego działu na MPC

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wy nie rozumiecie chyba?

90% ludzi nie udostępnia takich rzeczy bo ginie to w spamie.

Weźcie zrozumcie wkońcu.

To ty nie kumasz.

90% ludzi ma z epvp albo copy + paste i na tym sie konczy -.-

Daj se spokoj, to ze odzuacamy twoja propozycje, ma to jakis powod.

Opublikowano

Po części jestem na tak, bo myślę, że byłby to dobry sposób na szybkie znalezienie questa, dla osób, którzy go po prostu potrzebują.

Z drugiej strony, z tego co wiem osoby zajmujące się pisaniem questów nie udostępniają gotowców. Jest to po prostu sposób na zarobek, więc rzadko zdarza się, by ktoś z questerów dawał swoje "prace" za darmo.

Dlatego ja neutral z przychylnością na tak.

Opublikowano

Wrzucanie kradzionych prac w dziale była by karana. Więc nie wiem w czym problem.

Questy Autorskie. Mam -nascie ale jak maja zaginac to dziekuje bardzo.

Objecuje ze, zrobie wszytko zeby questów tam nie zabrakło.

Dajcie szanse poprowadze go tak żeby był jednym z czesciej odwiedzanych :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie bedzie 10 tematow, gdyz osobiscie co pare dni bede publikowal swoje questy dla uzytkownikow mpc.

Dzial sam w sobie zacheci questerow do publikacji.

Zlodziejom STOP -.-

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie bedzie 10 tematow, gdyz osobiscie co pare dni bede publikowal swoje questy dla uzytkownikow mpc.

Dzial sam w sobie zacheci questerow do publikacji.

Zlodziejom STOP -.-

Dołączę się i sam swoje prace udostępnię, jako, iż nie mam co z nimi zrobić =)

Opublikowano

Z jednej strony pomysł był by dobry, bo prace nie ginęły by w spamie... Z drugiej strony nie chciałbym widzieć np swoich prac z usuniętą stopką i bezczelnym dopiskiem, że quest został stworzony w 100% przez kogoś, kto go ukradł.

50/50

Opublikowano

@up Z dowodem na PW i po sprawie by było

P.S Jak pisałem kradzieże bądz publokowanie nie swoich prac = warn

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jestem w stanie wziąć na bary te subforum. Przeszkodą były % z czego połowa była niesłuszna.

Staram się, pomagam na forum jak i na pw, raportuje, oraz w stopni zaawansowanym piszę questy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jestem w stanie wziąć na bary te subforum. Przeszkodą były % z czego połowa była niesłuszna.

Staram się, pomagam na forum jak i na pw, raportuje, oraz w stopni zaawansowanym piszę questy.

Stary, aplikacje są w innym dziale nieprawdaż ? Najpierw zdobądź funkcję Kida, a potem deklaruj się :).

Moim zdaniem te subforum miałoby sens gdyby znalazła się duża ilość chętnych do opublikowania Questów, ale jak wiemy złodziei questów nie brakuje :/. Sami sobie przepiszą czyjś quest i napiszą: Quest by Me !

Wtedy ten dział nie miałby sensu.

Według mnie takie 50% z przychylnością na TAK , pod warunkiem iż jakiś Moderator będzie pilnował subforum by nie dochodziło do łamania praw autorskich danych questów.

jqeuR.png

Opublikowano

śmieszne to. wbija do tematu random, którego nigdy z questem nie widziałem, drugi random który sprzedaje questy (o dziwo prawie własne) za spore sumy i trzeci random, który gówno potrafi i wciska ludziom czyjeś rzeczy za pieniądze, no i piąty random, który nie wiedział przedwczoraj do czego służy math.random() <3

W sumie, jakby nie było, każdy z randomów gówno potrafi.

Na dodatek, większość questów jest dosłownie ukradzonych lub tak chujowych że po prostu nie opłaca się zostawiać ich na pierwszych stronach więc lądują daleko. pozdro miszczowie qłestrajteringu.

//edit

pewnie nikt nie zauważył, poza endymośkiem, że brak czwartego randoma :]

Opublikowano

śmieszne to. wbija do tematu random, którego nigdy z questem nie widziałem, drugi random który sprzedaje questy (o dziwo prawie własne) za spore sumy i trzeci random, który gówno potrafi i wciska ludziom czyjeś rzeczy za pieniądze, no i piąty random, który nie wiedział przedwczoraj do czego służy math.random() <3

W sumie, jakby nie było, każdy z randomów gówno potrafi.

Na dodatek, większość questów jest dosłownie ukradzonych lub tak chujowych że po prostu nie opłaca się zostawiać ich na pierwszych stronach więc lądują daleko. pozdro miszczowie qłestrajteringu.

//edit

pewnie nikt nie zauważył, poza endymośkiem, że brak czwartego randoma :]

true :(.

dodam od siebie, że widzę, że jakiś nup chce się na kida zalapac,a dzial ma gdzies, a do tego jak destruct napisal, jeden z drugim nic nie umie ;o.

po co robić dział, dla dwoch osob? :O.

nadal jestem na nie, jednak jezeli ktos by chcial tego pilnowac i wszystko sprawdzac mozna dac na 1 tydzien na test ;).

Opublikowano

@up Kidem być nie moge, bo mam dedykowany serwer :)

offtop -.-

2012.03.27 12:48. -.-

2012.04.03 21:43. -.-

Możecie wkońcu podjąć decyzję i zamknąć temat?

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...