Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gift Code minecraft

Adek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

mam pytanie jak to jest ??? kupie gift code ok jest wersja 1.2.3 np bedzie jeszcze nowsza wersja to dalej ten mój kod co kupilem bedzie wazny czy nowy trzeba na nowa wersje ? bo nie kumam tego a chcem kupic...:/

Opublikowano

Nie. Kupujesz teraz gift-code to masz na cały okres gry.Dożywotnio.Ja np. Kupilem podczas 1.7 . To jest na zawsze wiec nie martw sie !

sygna4.jpg
Opublikowano

okej dzieki czyli to sie aktualizuje okej :D

+

Edit: jeszcze jedno pytanie jak można , chciałbym jakies sprawdzone aukcje z minecraft;] czy tutaj podawać nie mozna ?

Opublikowano

tzn nie aktualizuje . Poprostu to pełna aktywacja konta. Ja osobiście proponuje żebyś nie kupywał na allegro bo tam drogo jak dla mnie :P Lepiej wyczekiwać konkursów:P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Bywalec
Opublikowano

Konkursy ardzo rzadko się odbywają. Lepiej zapytaj, czy giftcode jest na zawsze, e-mailem i zrób zrzut ekranu, czy zapisz tę wiadomość. Coś Ci się stanie, przesyłasz do allegro, albo idziesz na policje.

Polecam Ci:

minecraft.net

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

5jJNSGS.png

Opublikowano

Osobiście kupowałem na

kontagier.pl

I jestem zadowolony, mam już Gift Code 6 miesięcy i nic się nie dzieje.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...