Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z wejściem gracza na serwer ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jak w temacie mam problem z wejściem gracza na serwer . Wszystko ładnie cacy odpaliłem portmap i serwerek , gracz wszedł ładnie do hamachi a jak wchodzi na serwer pisze mu ,, Błąd połączenia z serwerem '' ;/ . Odpalał przez spol które zrobił mi kolega ( moje hamachi z końcówką 100 ) , odpalaliśmy przez Mt2 Connect i dupa nie działa :( . Jeśli ktoś wie dlaczego proszę pisać . Z góry dzięki :)

Opublikowano

Nie działa . W tym mt2 connect wpisuje gracz moje ip z hamaka czyli : 5.183.23.29 i ładuje jej się z 5 min i nic . Ja też próbowałem się połączyć z tą końcówką i też mnie łączy z 5 min ;/

Opublikowano

To zależy od plików jeżeli masz 2010+ używaj tego lanuchera co podał kolega up.Jeśli pliki 2006-2008 itp zrób spolszenie programem od "kamera"(Nie dam ci linku bo nie mogę znajść).Spróbuj jeszcze wyłączyć zapore sieciową ale nie wiem czy to pomoże.

Opublikowano

Zobacz czy masz wyłączonego firewall.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Tak jak up tylko napisze Zobacz czy masz wyłączona zaporę jeśli nie to ją wyłącz i na 100 % zadziała jeśli nie to przeczytaj to co koledzy up napisali

Zbieram - !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...