Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką kupić konsolę? PS2 czy PS3.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zakupić PlayStation. Mam z tym mały problem, gdyż nie wiem, którą wersję kupić...

Posiadam Samsunga LCD LE40D503.

LINK

Proszę o pomoc.

Z góry thx.

Opublikowano

Robisz sobie jaja?? Oczywiście że PS3 -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź;) Bałem się o te Hz:D

A jeśli chodzi o wersje PS3 to jaką? Wiem, że

są od 800zł, ale też są po 1400zł... Te Slimy, Adv**

Jaką mi polecacie?

Opublikowano

Mialem 3 grubasy i teraz mam slim 250 i powiem Ci ze wolalem grube PS3... Slim sie wiesza, nie wiem moze ja mam jakiegos zejabanego.

Opublikowano

Na LCD obraz z PS2 wygląda tragicznie, do PS2 to się używa stare kineskopy gdyż na nich uzyskujesz najlepszy obraz ze względu na rozdzielczość, kupuj PS3, duże dyski są przereklamowane więc ze spokojem możesz kupić sobie wersję FAT z 160gb dyskiem albo mniejszym, wiem z doświadczenia że taki dyski ze spokojem starczają

819531478353821175209.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kup sobie PS3. A jak będziesz miał na zbyciu 300zł zakup również PS2 (używaną) z grą Extermination. Gra jest świetna i według mnie dla niej warto kupić PS2, a wydatek 200zł + gra to nie jest dużo. I może znajdziesz coś innego na PS2 co cię wciągnie na długie godziny za te 35-45 zł za nówkę sztukę. Ja mam obydwie konsole i jestem zadowolony z obydwu. Co prawda PS2 to zupełnie inna bajka, ale zawsze można wrócić do starych dobrych gier(wiem, że na Play Station Store istnieje coś takiego jak "PS One" i można tam dostać gry z PS1 i nie jestem pewny ale z PS2 też chyba coś można dostać, ale to nie to samo i nie ma takich gier jest może z 20-30 gier i raczej nie znajdziesz takiej perełki jak podane wyżej Extermination polecam ci filmy na YT z tej gry) :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Przecież napewno lepiej sobie kupic PS3. Na psa 2 już mało gier jest .

mało?

To, że nie wychodzi dużo gier na tę konsolcie nie znaczy, że gier jest "malo".

Z zamkniętymi oczami, bez googli mogę wypisać przynajmniej 25 gierek "must have".

Biblioteka gierek na ps2 jest ogromna - nie piszmy głupot.

Tutaj chodzi o to, że na lcd gry(z ps2) strasznie wyglądają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...