Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojedynek Gugantów czyli SGS II vs Iphone 4

Apple czy Samsung?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieraj.

• Samsung Galaxy S II
      23
    • Iphone 4
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już jestem ultra wkurwiony bo otaczają mnie idiotci i debile kurwa. MOJA SIOSTRA MA TO GOWNO I MAM Z TYM STYCZNOSC CODZIENNIE JAK CHCE! Porownywalem 2 a ty chuja wiesz czlowieku. Idz kurwa do dzialu gdzie sie cos znasz, a nie takie gowna wypisujesz i ludzi wkruwiasz biedna cioto. Tia... bo tego kogo stac to jebana kurwa, a jak nie stac to tez zle bo biedy i hahehhahuuuaha

A tak btw. IPhone 4s kosztuje 3k a 2k to kosztuje ten wasz ruski szit za 2k więc mam nadzieje ze nie popelniles bledy i w calej twojej wypowiedzi jest tylko mowa o samsungu, ktory wg Twojej opini sie rozjebuje po 1 upadku.

Tego twojego "ruskiego shita" na allegro można kupić już za 1300zł :)

Opublikowano

Co ma kraj do tego?I w chinach potrafią coś pożadnie zrobić, to nie zależy od kraju tylko jaki producent kładzie nakład na to..

Opublikowano

Ja przekonałem się do iphona, fajny fon, a niektóre gry przeglądarkowe mają w nim spec aplikacje, umozliwiające łatwiejsze przeglądanie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oba telefony to niezłe rakiety...ale ja bym wolał kupić SGS II.A dlaczego? Bo jest tańszy i to sporo-co nie oznacza że gorszy.

Opublikowano

Za pare dni przybędzie do mnie iPhone 4s, więc stawiam na iPhona, który jest dla mnie zdecydowanie lepszy ;)

Opublikowano

iPhone 4 technicznie lepszy ... w praktyce to różnie bywa, zależy kto lubi jaki system.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Panowie, zachowajcie poziom i kulturę..

Na wstępie chciałem zaznaczyć, że całkiem niedawno sam używałem androida. Na początku, łał, ile funkcji.. cieszyłem się jak dziecko, które dostało nowy zestaw lego :E Jednak po czasie emocje wygasały, wraz z przyrostem aplikacji telefon zaczął się zacinać, wieszać. Przeszedłem przez kilka modeli z aOS na pokładzie, od Samsunga 551, Neo V, po high-endy takie jak HTC Sensation czy właśnie SGS2. SGS2, cóż, na początku wspaniały ekran, w nocy aż raził, filmy wyglądały bosko, ale... po jakimś czasie, przy większej ilości aplikacji, filmów, muzyki zaczął przycinać. Dlatego postanowiłem wypróbować, tak chwalonego Ajfonaaa..

Prawda jest taka, że na IPhone wszystko chodzi płynniej, nawet przy większej ilości aplikacji nie widać spowolnień < w przeciwieństwie do SGS2 >. Aplikacje są bardziej dopracowane ( nie zdarzają się crashe appek, gier, czy nawet launchera ), jest ich więcej. Telefon z Doliny Krzemowej mimo mniejszego ekranu obsługuje się sprawniej, łatwiej przełączać się między aplikacjami. Do tego co ważne wybierając produkt apple otrzymujemy pełne wsparcie producenta na kilka kolejnych lat ( przykładem jest 3GS, 3 letni telefon a nadal na bieżąco dostaje upgrade'y firmware ), w przypadku Samsunga, producent porzuca swoje modele po roku ( SGS <1> nie dostał aktualizacji do ICS ).

@UP2 Rozjebałeś system -.^

Android 4.0 ICS jest już od Maja -.^

Chciałeś chyba napisać "Aż wyjdzie Android 5.0 Jelly coś tam :>"

Ankieta - SGS2 -.^

Oficjalny Android ICS na SGS2 jest już od kilku dni, jednak nie jest jeszcze dostępny we wszystkich krajach.

Miałeś kiedyś w ręce ten telefon? Chyba sam się TNIESZ.. Raz upadnie Ci twój cudowny IPhone za 2000 i cały ekran rozbity..

- obejrzyj sobie.

Ja nie kupuje telefonu aby nim rzucać. Fakt, zdarza się, że czasami telefon niechcący upadnie, wyślizgnie się czy coś w tym stylu, ale od tego bumpery i po sprawie.

Poza tym w którym telefonie przy upadku ekranem ku ziemi nie rozbije się wyświetlacz?

A tak btw. IPhone 4s kosztuje 3k a 2k to kosztuje ten wasz ruski szit za 2k więc mam nadzieje ze nie popelniles bledy i w calej twojej wypowiedzi jest tylko mowa o samsungu, ktory wg Twojej opini sie rozjebuje po 1 upadku.

IP4S dostaniesz już za 1900zł nówkę w wersji 16GB

SGS2 nowy da się wyłapać za 1350-1400zł.

EMPTY :C

Opublikowano

A ci znowu swoje...

Ja wolałbym jednak iPhona, starczy na lata, updaty i inne takie. Po co mu lepsze bebechy jak ma dedykowany os, który wciska z niego wszystko i jeszcze trochę. Fakt, personalizacja jest mocno ograniczona, dzwonki trzeba przerabiać i inne takie. Dla pechowców którzy mają śliskie ręce, na pewno się znajdzie jakiś pancerzyk czy jak się to tam nazywa.

SGII pogromca iPhona (niby) zapomną o nim po wydaniu deserka lodowego, wisienek czy jak się tam 5 nazywa raczej się nie doczekacie. Raz się na andku przyjechałem, za więcej razy dziękuje. Taki Windows dla telefonów z tego andka jest. Jedyne co mogę dobrego o moim telefonie z andkiem, to że upadł parę razy na wyświetlacz i nic mu nie jest.

Opublikowano

Mam SGS2, ale w rekach mialem IP4, takze moge sie wypowiedziec.

SGS wydaje sie bardziej plastikowy, delikatniejszy od iphone'a.

Niemniej jednak jesli chodzi o wydajnosc przebija go o 100%, iphone to gowno dla snobów.

logo_black3.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie te telefony są na równi. Nigdy nie miałem okazji bawić się przy Samsungu Galaxy S II, a z iPhonem wręcz przeciwnie.

Na najnowszej wersji w/w telefonu masz super aplikacje i inne rzeczy, które naprawdę są "cool."

Wybrałbym iPhona. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A HTC ONE X rozdzielczość 720x1280 , ram 1 gb , procesor 1,5 ghz 2 rdzenie , wbudowana pamięć 32 GB , ICS 4.0 telefon miałem w ręku , ale nigdy bym nie kupił , po co mi smartfon z specyfikacjami rodem z komputera

Opublikowano

Dostałem parę dni temu iPhona 4s i jestem bardzo z niego zadowolony ;) Jailbreak i naparzanie w Max Payne'a bądź GTA 3 ;) miodzio

Opublikowano

Słuchaj, mam Galaxy S 2 i nie mam prawa narzekać. Świetny apart, jakość wyświetlacza, gabaryty (jak dla mnie maksimum, akurat mieści się łapie), no i dostępność do nowych produkcji, jak nfs hot pursuit, dead space, czy gta 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...