Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojedynek Gugantów czyli SGS II vs Iphone 4

Apple czy Samsung?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieraj.

• Samsung Galaxy S II
      23
    • Iphone 4
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiadajcie się.

Sądząc po cenach na Allegro nówka Iphona kosztuje 2200 a Sgs II 1900.

Ja oczywiście sądzę że lepsza jest es dwójka,sam ją posiadam i nie ma żadnych powodów do płaczu :P

Apple nigdy w ręku nie miałem,ale oglądając filmiki na Youtube typu Iphone vs s2 to jakoś w ogóle Iphone mi do gustu nie przypadł.

Wiem że w tytule jest błąd,ale chuj ze mnie :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

SGS2 jest lepszy pod tym wzgledem ze posiada Androida ,ktory jest jak narazie najlepszy z systemow dostepnych na rynku. Poczekac tylko jak wyjdzie Android 4.0 ,czyli ICS (Jak sie nie myle). Wtedy to bedzie Rakieta jak nic. SGS2 mozna tez na rowne sposoby modyfikowac ,nie wiem czy tak tez jest z iPhonem ale watpie iz naczytalem sie o tym. SGS2 daje mozliwosc podkrecenia procka ,z odpowiednimi modami , o znaczna ilosc. Ja posiadam SG Gio ktory ma wbudowanego procka 800MHz ,podkrecilem go spokojnie do +900MHz. Jesli ja mialbym wybierac ,wybralbym Samsung Galaxy S 2 :)

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP2 Rozjebałeś system -.^

Android 4.0 ICS jest już od Maja -.^

Chciałeś chyba napisać "Aż wyjdzie Android 5.0 Jelly coś tam :>"

Ankieta - SGS2 -.^

Opublikowano

Iphone, wolę wydać więcej i być pewnym sprawności działania, zamiast siedzieć na przycinającym się "robociku".

Great white

Nawet nie zaczynaj dyskusji, nie odpowiem...

DOWN

Nom, trzeba przyznać, że obydwaj mamy talent do darcia mordy :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Iphone, wolę wydać więcej i być pewnym sprawności działania, zamiast siedzieć na przycinającym się "robociku".

Great white

Nawet nie zaczynaj dyskusji, nie odpowiem...

xD znowu byłby spam,i zamkneli by temat ;<

@Up co racja,to racja :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

SGS2 jest lepszy pod tym wzgledem ze posiada Androida ,ktory jest jak narazie najlepszy z systemow dostepnych na rynku. Poczekac tylko jak wyjdzie Android 4.0 ,czyli ICS (Jak sie nie myle). Wtedy to bedzie Rakieta jak nic. SGS2 mozna tez na rowne sposoby modyfikowac ,nie wiem czy tak tez jest z iPhonem ale watpie iz naczytalem sie o tym. SGS2 daje mozliwosc podkrecenia procka ,z odpowiednimi modami , o znaczna ilosc. Ja posiadam SG Gio ktory ma wbudowanego procka 800MHz ,podkrecilem go spokojnie do +900MHz. Jesli ja mialbym wybierac ,wybralbym Samsung Galaxy S 2 :)

O kurwa beka typie, jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, mało co się nie posrałem ze śmiechu po przeczytaniu tych głupot, elo!

/AceBoy: Nie chcę widzieć więcej takich postów.

Opublikowano

Jasne ze IPhone... jestem posiadaczem i ten fonik od samsunga jakim jest SII sie po prostu po jakimś czasie TNIE. A IPhona mozna modyfikowac, wystarczy tylko jailbreak, ktory jest taki prosty ze emeryta by go zrobił, więc nie rozumiem dlaczego ludzie tylko samsung samsung samsung i uwazaja to za cudo technologi na skale pozaziemska a nigdy urzadzenia Appla w rekach nie mialy i opieraja sie na wypowiedziach innych lub po prostu je malpuja.

Opublikowano

@Up Najwyrazniej tylko na tym sie opieraja, bo jak widac niektorzy pisza i do tego sie przyznaja i porównują. IPhona tylko w internecie widzieli, ale i tak wiedza ze samsung lepszy i chuj, wiesz co by sie niedzialo nawet pierwszy telefon samsunga jest o niebo dalej niz IPhone 4s. Fanboye i tyle, na prawde, moge przyzec ze nie ma poki co lepszego telefonu jak IPhone 4s. Samsung nie jest zły, tylko ludzie jak moherowe berety tylko bronia tego co im pasi i maja takie kurwa klapki na oczach i widza tylko samsung a jak ktos im mowi ze Apple lepsze, to co by nie bylo sie myli i kurwa wiadomo ze "samsung pro elo de best!1!!!1" Ludzie jak chcecie porownywac bierzecie 2 produkty do reki i porownujecie, a nie - "yyy mam samsunga i jest pro elo, a Apple ssie pale, bo mnie na niego niestac i nawet go nigdy nie widzialem, ale i tak wiem, ze jest do dupy"

Opublikowano

@UP

Na razie tylko ty okazujesz fanboyostwo. IPH4S wcale nie jest lepszy od SGSII. Ba. SII jest bardzo podobny, a jest kilkaset złotych tańszy :)

Opublikowano

Jasne ze IPhone... jestem posiadaczem i ten fonik od samsunga jakim jest SII sie po prostu po jakimś czasie TNIE. A IPhona mozna modyfikowac, wystarczy tylko jailbreak, ktory jest taki prosty ze emeryta by go zrobił, więc nie rozumiem dlaczego ludzie tylko samsung samsung samsung i uwazaja to za cudo technologi na skale pozaziemska a nigdy urzadzenia Appla w rekach nie mialy i opieraja sie na wypowiedziach innych lub po prostu je malpuja.

Miałeś kiedyś w ręce ten telefon? Chyba sam się TNIESZ.. Raz upadnie Ci twój cudowny IPhone za 2000 i cały ekran rozbity..

- obejrzyj sobie.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Miałeś kiedyś w ręce ten telefon? Chyba sam się TNIESZ.. Raz upadnie Ci twój cudowny IPhone za 2000 i cały ekran rozbity..

- obejrzyj sobie.

Co to za dowód kurwa, daj mi szajsunga to jebne nim o ziemie i zobaczymy jak sie rozpierdoli na kawałeczki (śmiech)

IPHONE KURWY!

iOS > ANDROID SUCKS

Opublikowano

- obejrzyj sobie.

Ja już jestem ultra wkurwiony bo otaczają mnie idiotci i debile kurwa. MOJA SIOSTRA MA TO GOWNO I MAM Z TYM STYCZNOSC CODZIENNIE JAK CHCE! Porownywalem 2 a ty chuja wiesz czlowieku. Idz kurwa do dzialu gdzie sie cos znasz, a nie takie gowna wypisujesz i ludzi wkruwiasz biedna cioto. Tia... bo tego kogo stac to jebana kurwa, a jak nie stac to tez zle bo biedy i hahehhahuuuaha

A tak btw. IPhone 4s kosztuje 3k a 2k to kosztuje ten wasz ruski szit za 2k więc mam nadzieje ze nie popelniles bledy i w calej twojej wypowiedzi jest tylko mowa o samsungu, ktory wg Twojej opini sie rozjebuje po 1 upadku.

Opublikowano

Ja już jestem ultra wkurwiony bo otaczają mnie idiotci i debile kurwa. MOJA SIOSTRA MA TO GOWNO I MAM Z TYM STYCZNOSC CODZIENNIE JAK CHCE! Porownywalem 2 a ty chuja wiesz czlowieku. Idz kurwa do dzialu gdzie sie cos znasz, a nie takie gowna wypisujesz i ludzi wkruwiasz biedna cioto. Tia... bo tego kogo stac to jebana kurwa, a jak nie stac to tez zle bo biedy i hahehhahuuuaha

A tak btw. IPhone 4s kosztuje 3k a 2k to kosztuje ten wasz ruski szit za 2k więc mam nadzieje ze nie popelniles bledy i w calej twojej wypowiedzi jest tylko mowa o samsungu, ktory wg Twojej opini sie rozjebuje po 1 upadku.

O ile dobrze widzisz deklu, pisze tam IPhone. Za to 3k to już wolę kupić dobry komputer, niż ten gówniany telefon (tak jak ty to nazwałeś "ruski szit" ). Po drugie chuj mnie obchodzi twoja siostra, i ile masz kasy. Po trzecie sam jesteś "biedna ciota", po tym co tutaj wypisujesz - myślisz, że jak twoja mamusia ma więcej pieniędzy to jesteś fajniejszy? Grubo się mylisz.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Jak ktoś ceni sobie sprawność działania i szybkość to igówno a jak ktoś lubi grzebać, bawić się softami, oglądać filmiki, nie bać się że sie telefon rozpierdoli po upadku to SGS II.Osobiście wolałbym Samsunga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...