Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abs Na Magie

TakMiDobrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, ale tutaj dzieci sa.....Wiesz co to magia ?..Abs dziala na skille bm, szamanow i rozproszenie wp...To wszystko.....

Up@

Taa....A trujaca chmura to atak magiczny ?......Nie piszcie lepiej, bo plakac sie chce.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

dragon nie wiem jak na privach ale na us sprawdzalem abs na magie mialem 30% i sprawdzalem i z chmurki mniej bralem jak abs zalozylem ;]] wiec testowalem to wiem

54585309939136444418.png

Opublikowano
dragon nie wiem jak na privach ale na us sprawdzalem abs na magie mialem 30% i sprawdzalem i z chmurki mniej bralem jak abs zalozylem ;]] wiec testowalem to wiem

Po pierwsze nie ma na to szans......Chmurka omija defa....Dzialaja na nia tylko abs na sztylety.....

Up@

Wiesz, chyba ze ja sie prawie nigdy nie myle ?.....Wiec lepiej posluchaj mnie.....

Abs dziala na skille bm, szamanow i rozproszenie wp

Pomogę z matematyki, PW.

• 2 lata później...
Opublikowano

Kieedyś czytałem Tuta o ninji. Pamiętam, na chmurkę działa ABS na magię i na sztylety. Chmurka omija obronę, ale działają ABS'y właśnie na magię i na sztylety. No i oczywiście na ninje :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...