Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]

Wojtek5480

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z aktualizacją [tą ze skinami do broni].Oto screenshot:http://img72.imageshack.us/img72/2888/p4fx.jpg

Czy ktoś wie jak mi pomóc?

Opublikowano

Weź najlepiej odinstaluj całego p4f i zainstaluj od nowa bo tak będziesz szukał czegoś do usunięcia a wyjdzie na to samo

Opublikowano

Siemka mam problem ale nie mogę znaleść tego co ja chcę więc napisę to tutaj... Hmm chodzi mi o to, iż dziś grałem w bf no i skonczyłem mapke i ładowała sie kolejna mapka BASRA na którek nie cierpię grać więc dałem esc no i jak zasze wchodziło mi na postać i wybierałem sobie jakiś serwer tak tym razem się w ogóle nie ładowało no i resetowałem kompa neta wyłączałem i dalej nic jak odpale stronke daje PLAY NOW i wyskoczy okienko z grą to nie ładuje się nic i na psotać nie wejdzie i nie wiem o co chodzi kurcze... Wrrrr

HELPPP! Plis :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam problem ale nie mogę znaleść tego co ja chcę więc napisę to tutaj... Hmm chodzi mi o to, iż dziś grałem w bf no i skonczyłem mapke i ładowała sie kolejna mapka BASRA na którek nie cierpię grać więc dałem esc no i jak zasze wchodziło mi na postać i wybierałem sobie jakiś serwer tak tym razem się w ogóle nie ładowało no i resetowałem kompa neta wyłączałem i dalej nic jak odpale stronke daje PLAY NOW i wyskoczy okienko z grą to nie ładuje się nic i na psotać nie wejdzie i nie wiem o co chodzi kurcze... Wrrrr

HELPPP! Plis

:(

Zrób nowy temat... tylko spamujesz niepotrzebnie w czyimś temacie.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

zainstalowany NetFramework 3.4 i 4.0? reinstaluj wtyczki do browsera i odpal jako administrator

Net Framework 3.5 nie 3.4, jeżeli gra działała wcześniej to nie ma nic wspólnego z problemem, podobnie jak wtyczki od przeglądarki :O

@Tajn

Zmień przeglądarkę, wyłącz wtyczki typu adblock, firewalla, antywira.

Miłoby było zobaczyć ss.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...