Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noclip Hack + Moblock+pick Up Bot

NightSide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ht tp://img14.imageshack.us/img14/9225/hackaxq.jpg

W poprzednich wersjach wystepowaly problemy z tym hackiem

Błąd został rozwiązany w nowej wersji!

Nudziłem się dziś więc pomyślałem sobie: "Hej, ty robisz Wallhack ale miło gracze Metin2!".Smile Tak, tutaj jest. Dzięki niemu możesz przejść przez wszelkie przeszkody łatwe, nawet na terenie innych.

1. Pobierz Hack.rar noclip w dodatku.

2. Dwa pliki, które znajdują się w archiwum, wyciąg do dowolnego folderu.

3. Metin2 początku.

4. Dll Injector.exe biegać.

Klawisze skrótu:

F7 - Turn moblock

Moblock F8 - wyłącz

F9 - Noclip kolei

F10 - Noclip off

F11 - Window Display

F12 - Ukryj okno

Jeśli chcesz używać ten Hack w innej wersji niż Metin2 DE, trzeba rozpocząć przed offset Łatacz! Jednak to nie jest gwarantowane, jeśli on rzeczywiście działa. Jeśli występują problemy, potem stanowisk najlepszych w tym wątku.

ht tp://odsiebie.com/pokaz/5290707---bb37.html

ht tp://www.viruschief.com/report.html?report_id=263926aae25aaf9a3d9a537dad4c4ab56a12671d

DevilSouI.png
Opublikowano

Ale z ciebie noob skan nie jest podrobiony ja skanowalem na innej stronce i to ty powieniene dostac bana za oszukiwanie

ht tp://www.viruschief.com/ i przeskanuj na tej stronce niema zadnego wira rozne stronki pokazuja co innego zaraz zglosze do admina ze klamiesz i bedziesz mial warna

DevilSouI.png
Opublikowano

Przeczytaj sobie regulamin i tam masz ( 2punkt na jakiej stronce masz skanować i nie bedzie zadnego problemu i wstawiaj link w BBcode ;]

Opublikowano

I tak masz bana ziomuś, Skaner Jotti'ego wykrywa za dużo virów.........Perm za słanie vira.

reklama RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...