Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talisman Problem

12Gunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem zostać nowym graczem gry 'Talisman' Gdyż mi się spodobała. Niestety, nie jest to takie proste jak mi się wydawało. Otóz pobrałem grę z tej strony: www.talismanonline.com zarejestrowałem też swoje konto. Po pobraniu gry odpalam clienta i wyskakuje mi jakieś okienko 'Please select you Game Section' i mam do wyboru Genesiss i Treasures... i chwila wachania.. ale mowie co mi tam klikne co kolwiek. Najpierw kliknąłem Genessis szukało serwera i niestety wyszukiwanie nie powiodło się. Potem kliknąłem Treausres też gra szukała serwera ale niestety również sie nie powiodło;( Prosze pomóżcie.

PS.Odpalałem grę na wyłączonym antyvirusie , Client po rozpakowaniu zajmuje 1.13 GB posiada on pliki takie jak :

-Client

-data.evp

-dbghelp.dll

-game

-game.ver

-ibiconv2.dll

-ucfile.evp

-unins000

-unins000.

Proszę pomózcie

Opublikowano

Proponuję reinstall :) ewentualnie pobierz i zainstaluj od nowa

I koniecznie wyłącz zaporę :D

Opublikowano

Zreinstalowałem gre ,zaporę wyłączyłem, antyvirusa też i nie działa. System mam Windows XP z dodatkiem service pack 2. Chciałbym zauważyć że na 2 pc Talisman bez wyłączania zapory i antyvirusa działa tyle że ma XP'ka z service pakiem 3. Może to być powód czemu nie działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...