Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60mt2 I Mail

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wam przybliżyć jak łatwo zrobić konto nie rejestrując się na chińskich skrzynkach pocztowych.

Ściągamy dodatek do Mozilli Firefox, a mianowicie FireBug

Wchodzimy na stronę rejestracji.

Klikamy w prawym dolnym rogu na robaczka.

Otwiera nam się wiersz edytora.

Klikamy raz na niebieską ikonkę u góry wiersza tzw. zaznaczanie elementu strony.

Wskazujemy pole z wybieraną listą QQ.com , po czym klikamy w to miejsce.

Teraz w wierszu dostajemy odpowiedź jak część kodu za to odpowiada po czym wchodzimy do niej i zmieniamy:

<option value="126.com">126.COM</option> na <option value="XXX.com">126.COM</option>

gdzie XXX to twój przedrostek maila .com np. gmail.com na takim polecam robić.

Wypełniamy formularz rejestracji i później już łatwo akceptujemy rejestrację.

########

http://www.youtube.com/watch?v=uQgWRoLT2Sk

########

UWAGA: Za każdym trzeba stosować tą sztuczkę, nie działa po przeładowaniu strony.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

Bezsensowny post jak jesteś taki niekumaty, że prostych poleceń nie możesz zrobić to ci życzę świetnych wyników zawodowych w przyszłości.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

Nadal nic nie zrobiłeś ten screen nic mi nie dał nie mam żadnych qq po prawej a włączam mozille i roaczka klikam i dupa :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Przykro mi jak nie umiecie korzystać możecie się modlić i czekać na mail na 126.com . To musi działać bo dostałem pozytywny wynik rejestracji na maila na gmail.com .

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Mentor
Opublikowano
Przykro mi jak nie umiecie korzystać możecie się modlić i czekać na mail na 126.com . To musi działać bo dostałem pozytywny wynik rejestracji na maila na gmail.com .

A dziala Ci konto?

Opublikowano

Cóż nie dostaję maila, ale to ze względu na ich system wysyłki bo gmail.com ma najszybszą pocztę jak dotąd po 2s zawsze dostaję odpowiedź nawet z Tajlandii.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

To sie zdecyduj czy dostałeś czy nie.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że na stronie 60mt2 wszystko przebiegło pomyślnie i formularz został poprawnie wysłany. Co za tym idzie konto zostało zrobione, aczkolwiek nie dostałem maila potwierdzającego.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

ortega 0- nie gadaj że nie umiemy, ty też byś nie potrafił jakbyś nie miał o tym pojęcia i coś takiego przeczytał (sposób dobry, nawte kumam) ale 0 ssów masz, za mało pracy w to włożyłeś, zrób te wszystkie ssy, wklej je tutaj, wtedy masz 5

Mentor
Opublikowano
Chodziło mi o to, że na stronie 60mt2 wszystko przebiegło pomyślnie i formularz został poprawnie wysłany. Co za tym idzie konto zostało zrobione, aczkolwiek nie dostałem maila potwierdzającego.

Haha ...

To to i ja mam zalozylem konto all poprawnie rejestracja sukces i czekam an emaila ...

Opublikowano

hhe na QQ tez zrobilem meil i pozytywnie konto zrobilem i all i jakos dotad nie mam aktywacji gZ

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

Hahhahahahaha przyszedł mi xDD

http://img143.imageshack.us/img143/2019/dowodp.jpg

Pomogłem? Daj 5*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...