Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3 vs X360...

Matiziom47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój brat ma za jakiś czas komunię i może sobie wybrać konsolę. I teraz mam dylemat PS3 czy X360? Najbardziej mi zależy na graniu w multi-to podstawa i najważniejsza rzecz jaką biorę pod uwagę. Grać będę głównie w fps-y sandobxy, sportowe, czasem jakiś rpg i bijatyka no i exy. Ogółem we wszystko ale z naciskiem na wspomniane bigsmile.gif Od razu mówię, że nie chcę wypowiedzi zatwardziałego pc-towca który poza blaszakiem świata nie widzi. Najchętniej zobaczyłbym bym zdania osób które miały kontakt z obiema konsolami bądź potrafią obiektywnie dojść do tematu bigsmile.gif Ogólnie większość moich kumpli ma ps3, jeden ma ps3 i x360 i mówi żebym brał ps3. Tak więc pytam co sądzicie, bardzo mi na tym zależy bo blaszak już wysłużony a tak to konsola będzie bigsmile.gif Wiem, ze takich tematów było sporo aczkolwiek są nieaktualne itp. A gdyby ktoś chciał wiedzieć dlaczego zakładam temat w zakładce Playstation- chodzi o to, że więcej osób mi takowego poleca. Jeszcze raz przypominam najbardziej mi zależy na multi, np czy takie multi w BF3 jest lepsze na "ixie" czy na "peesie" :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiesz multi xD to chyba tobie zależy no bo wiesz yyy na jak to powiedzieć ale dzieciaka który ma 9 lat i gra w COD'a multi to raz widziałem. Bierz PS3 bo ma multi darmowe w Xbox trzeba płacić.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Zacznę od końca, BF3 wypada lepiej na xbox360, szczególnie po wgraniu hd texture pack. Sama gra online wygląda tak samo na obu konsolach.

Konsole praktycznie nie różnią się od siebie za wiele po za tym że na PS3 grasz za free po necie oraz posiadasz BR, dużą rolę moim zdaniem odgrywają pady, to już Ty musisz wiedzieć który pad będzie Ci lepiej leżał w dłoni gdyż nie warto brać się za coś co będzie przeszkadzało w komfortowym graniu. Jeśli preferujesz grę krzyżakiem to bez dwóch zdań nie ma nic lepszego niż pad od Sony. Nie wiem co tutaj jeszcze napisać...

W internecie wiele można poczytać o awaryjności konsol, oczywiście... nie ma sprzętu doskonałego ale jeśli się o niego dba to nie ma czego się obawiać, przez 3 lata posiadałem obie konsole i żadna nie sprawiała problemów, tylko raz w PS3 pokazał mi się czerwony ekran śmierci, okazało się że miałem źle podpiętą końcówkę hdmi do konsoli, xbox'a360 sprzedałem ze względu że jednak exy na Playstation są dużo ciekawsze :)

Napisałeś że większość kolegów ma PS3, to już ma kolejny pretekst aby wybrać właśnie tę konsolę. Nie ma nic lepszego niż gra z osobą nieanonimową.

To chyba tyle, jak masz jakieś konkretne pytania to pisz

kolega @UP chyba ma coś z głową :D

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@matis612-Nie przeszkadza mi płacenie za multi ;) A z tego co wiem jest lepsze :D Jakaś ofensywa? :) Nie no kurczę trudna decyzja proszę o jeszcze trochę argumentów ;)

Zacznę od końca, BF3 wypada lepiej na xbox360, szczególnie po wgraniu hd texture pack. Sama gra online wygląda tak samo na obu konsolach.

Konsole praktycznie nie różnią się od siebie za wiele po za tym że na PS3 grasz za free po necie oraz posiadasz BR, dużą rolę moim zdaniem odgrywają pady, to już Ty musisz wiedzieć który pad będzie Ci lepiej leżał w dłoni gdyż nie warto brać się za coś co będzie przeszkadzało w komfortowym graniu. Jeśli preferujesz grę krzyżakiem to bez dwóch zdań nie ma nic lepszego niż pad od Sony. Nie wiem co tutaj jeszcze napisać...

W internecie wiele można poczytać o awaryjności konsol, oczywiście... nie ma sprzętu doskonałego ale jeśli się o niego dba to nie ma czego się obawiać, przez 3 lata posiadałem obie konsole i żadna nie sprawiała problemów, tylko raz w PS3 pokazał mi się czerwony ekran śmierci, okazało się że miałem źle podpiętą końcówkę hdmi do konsoli, xbox'a360 sprzedałem ze względu że jednak exy na Playstation są dużo ciekawsze :)

Napisałeś że większość kolegów ma PS3, to już ma kolejny pretekst aby wybrać właśnie tę konsolę. Nie ma nic lepszego niż gra z osobą nieanonimową.

To chyba tyle, jak masz jakieś konkretne pytania to pisz

No HD texture pack przy tym, że BF słabo wypada na konsolach to dobry argument ale nie zdecyduje o tym co kupić :) W najnowszej wersji padów do x360 poprawili krzyżaka więc jest spoko ;) Z awaryjnością były problemy ale już nie ma. No i nadal trudno powiedzieć co wybrać, proszę o naprawdę mocne argumenty :D

Opublikowano

mam ps3, ale mialem stycznosc z xboxem (kumple fanboje:(). Sam mam ps3.

Powiem tak : Dla mnie sa tylko 4 roznice:

1. wiecej exow na ps3

2. Free multi na ps3

3. inne pady

4. gry lepiej wygladaja i dzialaja na xie ;p

Opublikowano

No z głową mam i zawsze miałem xD Ale powiedz czemu :P

/AceBoy: Proszę nie spamować.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

mam ps3, ale mialem stycznosc z xboxem (kumple fanboje:(). Sam mam ps3.

Powiem tak : Dla mnie sa tylko 4 roznice:

1. wiecej exow na ps3

2. Free multi na ps3

3. inne pady

4. gry lepiej wygladaja i dzialaja na xie ;p

Każda gra lepiej wygląda i działa na xie? :D No wiesz Killzone 3... No tak free multi ale podobno gorzej zrobione w porównaniu do XBL bo mniej stabilne itp. jakieś argumenty? Proszę o dalsze odpowiedzi, temat czytam ale nie zawsze mam czas odpisać...:)

Opublikowano

Każda gra lepiej wygląda i działa na xie? :D No wiesz Killzone 3... No tak free multi ale podobno gorzej zrobione w porównaniu do XBL bo mniej stabilne itp. jakieś argumenty? Proszę o dalsze odpowiedzi, temat czytam ale nie zawsze mam czas odpisać... :)

skąd Ty bierzesz tak bzdurne informacje o stabilności? Sony tylko raz zaliczyło wpadkę po atakach hakerów a tak nigdy nie było problemów z graniem on-line

btw porównaj sobie gry z PS3 i Xbox360, nie raz gra wypada graficznie lepiej na PS3 niż na konsoli Microsoftu

Opublikowano

Jestem posiadaczem obydwóch konsoli.

osobiście zadowolony jestem z playstation 3 chociaż przed zakupieniem na promocji konsoli ( 800zł 3 lata temu ) posiadałem xboxa grubo 2-3 lata..

Gry na xboxa faktycznie dużo lepiej działają niż na playstation3,lecz największym atutem playstation 3 jest darmowa gra online,niestety na xbox 360 nie zakupowałem xbox live gdyż uważam że płacenie co miesiąc jakąś kwotę żeby tylko pograć sobie na konsoli w multiplayera to jest chore,i powiem ci tak,jeśli mierzysz w granie na multiplayerze to polecam ci Playstation 3,a jeśli zdecydujesz się na granie w singleplayera to zakup xbox'a.

random.jpg

Opublikowano

Osobiście w Pudło 360 grałem parę razy ale posiadam PS3 i jest bardzo dobre . Dlaczego ?

Xbox360 : Płatne multi , nie zbyt wygodny pad , głupie ludziki w X Live , więcej drobnych płatności (na ciuchy dla ludzików) , głupi kinect .

PS3 : Darmowe multi , super pad , najlepsze gry otrzymuje PS3 , super grafika , trofea lepsze niż archivementy .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

skąd Ty bierzesz tak bzdurne informacje o stabilności? Sony tylko raz zaliczyło wpadkę po atakach hakerów a tak nigdy nie było problemów z graniem on-line

btw porównaj sobie gry z PS3 i Xbox360, nie raz gra wypada graficznie lepiej na PS3 niż na konsoli Microsoftu

Ehh... jedna wpadka która zeżarła informacje o milionie użytkowników, kody do banku itp. Więc nie gadaj mi, że taka jedna zwykła wpadka ale ok... No jasne, że lepiej wypada, bite 6 rdzeni bije na łeb x'a co pokazał Killzone ;)

Jestem posiadaczem obydwóch konsoli.

osobiście zadowolony jestem z playstation 3 chociaż przed zakupieniem na promocji konsoli ( 800zł 3 lata temu ) posiadałem xboxa grubo 2-3 lata..

Gry na xboxa faktycznie dużo lepiej działają niż na playstation3,lecz największym atutem playstation 3 jest darmowa gra online,niestety na xbox 360 nie zakupowałem xbox live gdyż uważam że płacenie co miesiąc jakąś kwotę żeby tylko pograć sobie na konsoli w multiplayera to jest chore,i powiem ci tak,jeśli mierzysz w granie na multiplayerze to polecam ci Playstation 3,a jeśli zdecydujesz się na granie w singleplayera to zakup xbox'a.

No dobra spoko :) Ogólnie coraz bardziej jestem po stronie PS ale może ktoś mi zmieni zdanie :) Ale w ogóle jestem dość zdziwiony. Czytam fora, tematy temu poświęcone i wszyscy piszą X na multi rządzi! No ale cóż, Times Changes :D

Osobiście w Pudło 360 grałem parę razy ale posiadam PS3 i jest bardzo dobre . Dlaczego ?

Xbox360 : Płatne multi , nie zbyt wygodny pad , głupie ludziki w X Live , więcej drobnych płatności (na ciuchy dla ludzików) , głupi kinect .

PS3 : Darmowe multi , super pad , najlepsze gry otrzymuje PS3 , super grafika , trofea lepsze niż archivementy .

Pisałem płatne multi to żaden problem ale ok, argument na stronę ps. Nie zbyt wygodny pad? No wiesz mi się wygodnie u kumpla na x'ie grało, a pada z ps3 nigdy nie trzymałem :( Natomiast wiadomo, że jak masz ps3 to będziesz mówił, że pad w nim jest lepszy ;) Do ludzików nic nie gadam, mam je gdzieś :D A za te ciuchy trzeba płacić? Nie za dobry argument ;) Głupi Kinect-dla hardcorowców tak, dla starych gospodyń nie :D Najlepsze gry otrzymuje ps3? Exy owszem miażdżą exy z x'a ale gry multiplatformowe-podobno na x'ie lepiej działają (co o tym sądzicie?) Trofea lepsze niż achivmenty-to to samo a jest ich mniej niż w x'ie ;) Dzięki za napisanie posta chciałem podejść obiektywnie ;)

Opublikowano

Co do tematu systemu trophy,to uważam że ten system jest lepszy od achivmentów,każda gra ma takie same trophy dla playstation 3 i achivmenty dla xboxa :).

Pad nie wygodny ? obydwa są wygodne,wystarczy wam 2h grania i przyzwyczaicie się :),wiem co mówię .

random.jpg

Opublikowano

Miałem kontakt z obiema konsolami i powiem ci:

Jeśli masz zamiar kupować gry, wybierz PS3, wiesz teraz wyszłą PSV i jest jeszze PSP i wiesz to wszystko jest do siebie zgrane

Jeśli masz zamiar grać w piraty, kup Xboxa, bo łatwo da się go przerobić i grać w piracone gry.

Osobiści wole PS3, chociaż trzeba płacić za zabawę.

Opublikowano

PS3

Moj sąsiad ma xboxa grałem z nim i powiem że grafika i ogólnie działanie gier jest takie samo jak na ps3, jeżeli się gra to się nie zauważa, no chyba że zrobisz zdjęcia pojedynczych klatek to wtedy widać jakąś różnice raz na korzyść PS3 a raz na XBOXA

Dobra dlaczego warto wziąść PS3? :

-Darmowy net

-DUUZO WIECEJ I LEPSZYCH exclusivów

-PADY ? Dla mnie do PS3 starczy chyba że masz łapy jak mutant to wtedy mogą być problemy z padem od PS3

-PS3 ma napęd BD

-pS3 ma 3D

-Jeżeli masz TV FULL HD bądź HD i FILM na BD to obraz jest tak zajebisty żę woho! jeszcze do tego 3d Must Have : )

-XBOX tylko do grania a PS3 do grania jak i do oglądania filmów, przeglądania internetu ( bo ma przegladarke internetową ) do słuchania muzy , do oglądania zdjęć, jak i PS3 maaa duzo bajerów np gry masz kamerke PS EYE (To jest ta dołączana do PS MOVE ) to ściągasz darmowe oprogramowanie i możesz tam robic zabawne rzeczy

-Taaa a PS MOVE VS KINEKT ?

OCZYYYYWIŚCIE ŻE MOVE AAAA CZEMU ?:

-Kinect jest jak by zlagoway gdy ty wykonasz ruch to kinect wykonuje go dopiero po 1 sec czyli z opóźnieniem bo powinien razem z tobą

+PS move wyczytuje dokładnie twój ruch postać w grze porusza się w tym samym czasie co ty co do 1 setnej sekundy

-Kinect gdy jakaś osoba gdy ty grasz przejdzie za tobą to kinect się rozkojarza i odczytuje jej ruch a nie twój, tak samo ze światłem jeżeli mocniej przyświeci to kinect wyczytuje światło a ciebie nie widzi

+PS MOve dzięki tym świecącym pałeczką odczytuje tylko twój ruch żadne światło nie ejst wstanie zakłócić ciebie.

+kinect nie potrzebujesz kontrolerów wystarczy twoje ciało

-PS move no musisz mieć kontrolery, ale ps move jest dużo tansze od kinecta więc za tą kaske możesz dokupić kontrlolery :)

WEEERDYKT, NO WTF ? NO KU*WA PS3!!!!

RMCF

Opublikowano

Ehh... jedna wpadka która zeżarła informacje o milionie użytkowników, kody do banku itp. Więc nie gadaj mi, że taka jedna zwykła wpadka ale ok... No jasne, że lepiej wypada, bite 6 rdzeni bije na łeb x'a co pokazał Killzone ;)

No dobra spoko :) Ogólnie coraz bardziej jestem po stronie PS ale może ktoś mi zmieni zdanie :) Ale w ogóle jestem dość zdziwiony. Czytam fora, tematy temu poświęcone i wszyscy piszą X na multi rządzi! No ale cóż, Times Changes :D

Pisałem płatne multi to żaden problem ale ok, argument na stronę ps. Nie zbyt wygodny pad? No wiesz mi się wygodnie u kumpla na x'ie grało, a pada z ps3 nigdy nie trzymałem :( Natomiast wiadomo, że jak masz ps3 to będziesz mówił, że pad w nim jest lepszy ;) Do ludzików nic nie gadam, mam je gdzieś :D A za te ciuchy trzeba płacić? Nie za dobry argument ;) Głupi Kinect-dla hardcorowców tak, dla starych gospodyń nie :D Najlepsze gry otrzymuje ps3? Exy owszem miażdżą exy z x'a ale gry multiplatformowe-podobno na x'ie lepiej działają (co o tym sądzicie?) Trofea lepsze niż achivmenty-to to samo a jest ich mniej niż w x'ie ;) Dzięki za napisanie posta chciałem podejść obiektywnie ;)

Obiektywnie? LOL

Człowieku już Ci pasano tutaj że gra po sieci na PS3 nie różni się niczym od tej na klocku ale Ty nadal swoje teorie głosisz choć jak sam przyznałeś nie grałeś na PS3, jest to o tyle zabawne jak kolejne z dupy wyssane trofea vs achivmenty, nie wiem czy wiesz ale trofea to ustala producent gry a nie konsoli i zawsze są takie same przy obu wydaniach na konsole, robisz z siebie wielkiego znawcę a tak na serio naczytałeś się bzdur na necie i wypisujesz takie brednie że głowa mała

Opublikowano

PS3

Moj sąsiad ma xboxa grałem z nim i powiem że grafika i ogólnie działanie gier jest takie samo jak na ps3, jeżeli się gra to się nie zauważa, no chyba że zrobisz zdjęcia pojedynczych klatek to wtedy widać jakąś różnice raz na korzyść PS3 a raz na XBOXA

-Darmowy net

-PADY ? Dla mnie do PS3 starczy chyba że masz łapy jak mutant to wtedy mogą być problemy z padem od PS3

-PS3 ma napęd BD

-pS3 ma 3D

-Jeżeli masz TV FULL HD bądź HD i FILM na BD to obraz jest tak zajebisty żę woho! jeszcze do tego 3d Must Have : )

-XBOX tylko do grania a PS3 do grania jak i do oglądania filmów, przeglądania internetu ( bo ma przegladarke internetową ) do słuchania muzy , do oglądania zdjęć, jak i PS3 maaa duzo bajerów np gry masz kamerke PS EYE (To jest ta dołączana do PS MOVE ) to ściągasz darmowe oprogramowanie i możesz tam robic zabawne rzeczy

-Kinect jest jak by zlagoway gdy ty wykonasz ruch to kinect wykonuje go dopiero po 1 sec czyli z opóźnieniem bo powinien razem z tobą

+PS move wyczytuje dokładnie twój ruch postać w grze porusza się w tym samym czasie co ty co do 1 setnej sekundy

-Kinect gdy jakaś osoba gdy ty grasz przejdzie za tobą to kinect się rozkojarza i odczytuje jej ruch a nie twój, tak samo ze światłem jeżeli mocniej przyświeci to kinect wyczytuje światło a ciebie nie widzi

+PS MOve dzięki tym świecącym pałeczką odczytuje tylko twój ruch żadne światło nie ejst wstanie zakłócić ciebie.

-PS move no musisz mieć kontrolery, ale ps move jest dużo tansze od kinecta więc za tą kaske możesz dokupić kontrlolery :)

O kurwa, a XBOX 360 nie ma 3D ? Poza tym po chuja Ci napęd BD - zbędny bajer.

PLUSY PS3: DARMOWE GRANIE PRZEZ NETA, EXY i na tym się kończy, niestety.

Opublikowano

Obiektywnie? LOL

Człowieku już Ci pasano tutaj że gra po sieci na PS3 nie różni się niczym od tej na klocku ale Ty nadal swoje teorie głosisz choć jak sam przyznałeś nie grałeś na PS3, jest to o tyle zabawne jak kolejne z dupy wyssane trofea vs achivmenty, nie wiem czy wiesz ale trofea to ustala producent gry a nie konsoli i zawsze są takie same przy obu wydaniach na konsole, robisz z siebie wielkiego znawcę a tak na serio naczytałeś się bzdur na necie i wypisujesz takie brednie że głowa mała

Ej człowieku daj na luz, mogę być sarkastyczny i pisać, że Ty piszesz jak 6 latek bo popełniasz błędy przy budowie zdań... Wcale się nie różni? Wiesz ile opinii czytałem o tym jak na x'ie Gta IV na multi bez problemu działa a jakie na ps3 są lagi?-LoL? Tiaa M$ Każe każdemu twórcy dawać trofea/achivmenty, sony nie kładzie takiego nacisku na to ale polityka się u nich ostatnio zmienia. Poza tym troszkę grzeczniej co? Kultury nie masz? Jak chcesz nawet drobne wulgaryzmy wypisywać to nie w moim temacie-fanbo"j"u...obiektywizm!

Co do tematu systemu trophy,to uważam że ten system jest lepszy od achivmentów,każda gra ma takie same trophy dla playstation 3 i achivmenty dla xboxa :).

Pad nie wygodny ? obydwa są wygodne,wystarczy wam 2h grania i przyzwyczaicie się :),wiem co mówię .

Mi po kilkunastu latach gry na gryzoniu będzie trudno :(;)

Miałem kontakt z obiema konsolami i powiem ci:

Jeśli masz zamiar kupować gry, wybierz PS3, wiesz teraz wyszłą PSV i jest jeszze PSP i wiesz to wszystko jest do siebie zgrane

Jeśli masz zamiar grać w piraty, kup Xboxa, bo łatwo da się go przerobić i grać w piracone gry.

Osobiści wole PS3, chociaż trzeba płacić za zabawę.

Czemu trzeba płacić? Na x'ie trzeba płacić. Poza tym nie jestem piratem a wiesz od czego są kumple ;)

PS3

-Darmowy net

-PS3 ma napęd BD

-pS3 ma 3D

Darmowy net- dobry argument ;)

Dużo więcej i lepszych Ex'ów-No zgadzam się, nie każdy lepszy ale tak czy inaczej ps3 wygrywa :)

Pady- Mówiłem od PS3 pada nie trzymałem więc się nie wypowiadam ;)

Blue Ray-No tak z jednej strony zaleta bo filmy w super jakości-z drugiej wolny odczyt danych więc tu się ponownie nie wypowiadam...

Nie mam TV 3D ale mam 32 cale Full Hd (1080...) więc jest ok ;)

-XBOX tylko do grania a PS3 do grania jak i do oglądania filmów, przeglądania internetu ( bo ma przegladarke internetową ) do słuchania muzy , do oglądania zdjęć, jak i PS3 maaa duzo bajerów np gry masz kamerke PS EYE (To jest ta dołączana do PS MOVE ) to ściągasz darmowe oprogramowanie i możesz tam robic zabawne rzeczy-Bardzo słaby argument, w większości niezgodny z prawdą. Na x'ie można oglądać filmy, słuchać muzy ale to tyle. Owszem na ps3 masz przeglądarkę i zdjęcia ale przeglądarka jest wolna i nie najlepsza w działaniu-od tego mam pc'ta ;) W x'ie też masz kamerkę tyle, że nie do Skajpaja, ale ok argument na stronę ps'a.

Kinect vs Ps Move- nie wyrażam się bo po 1 z obu nie korzystałem a po 2 oba są zupełnie inne więc wiesz ;) Czy kontrolery do move'a tańsze? Jak jeden zestaw kupisz to tak, ale ja jak np z bratem chcę grać to muszę 4 stówy wydać, jeszcze dwie i kinect do 8 osób ale ok ;) Mówię coraz bardziej jestem za konsolką sony ;) Ale proszę może ktoś mnie przeżuci na x'a :D

Opublikowano

Pomyliło mi się sorry XBOX ma 3D

A poco BD ? chociaż by poto że teraz gry zajmują coraz więcej i nie mieszczą sie na płytkach dvd z xboxa, za to taka płyta z BD jest kilka razy większa niż DVD, i na xboxie musisz żąglować płytami jak chcesz pograć ...

a filmy ? taki film na BD na tv HD jest tak zajebisty obraz że ( chyba masz xboxa bo widać że zazdrościsz tego co ma ps3 :F zalosne )

RMCF

Opublikowano

A jakie masz zalety do x'a? :D Zbędny? Nie powiedziałbym-ale drogi :D

Pomyliło mi się sorry XBOX ma 3D

A poco BD ? chociaż by poto że teraz gry zajmują coraz więcej i nie mieszczą sie na płytkach dvd z xboxa, za to taka płyta z BD jest kilka razy większa niż DVD, i na xboxie musisz żąglować płytami jak chcesz pograć ...

a filmy ? taki film na BD na tv HD jest tak zajebisty obraz że ( chyba masz xboxa bo widać że zazdrościsz tego co ma ps3 :F zalosne )

No co racja to racja ;)

Opublikowano

Kurwa.... Sory ale jak to czytam to mnie słabi :D . Dobra odniosę się do tematu -

Ps3 vs Xbox 360

Może pierw ps3 , mam ps'a i gra mi sie fajnie , spoko etc , mam mova co jest dodatkową zabawą . Mam większość gier exlusiv np . God of war 3 czy też Killzone 3 , i powiem ci jedno - na telewizorze full hd (1080p) Killzone 3 , God of war 3 , czy też np. Call of duty : Modern warfare 3 wyglądają tak zajebiście , że czasem myślałem , że leci filmik a nie gra o.O !

Co do ixa , kumpel ma , sam nigdy nie grałem , polecam ci pujść do jakiegoś sklepu gdzie jest konsola ps3 i pograć na niej , bo jest zwykle podłączona do ściany , a nie xbox , co dowodzi co według sklepów jest lepsze ( np. w media markt w Dębicy była konsola ps3 z little big planet 2 , można było sobie pograć, ale jak zrobili przemeblowanie to jest jakiś fotel kierownica itd ale na razie montują :D ) i w tedy się przekonasz jak sie na tej konsoli gra ;)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Co chcesz więcej wiedzieć ? wyszło że PS3 lepsze

Zauważyłem...

Kurwa.... Sory ale jak to czytam to mnie słabi :D . Dobra odniosę się do tematu -

Ps3 vs Xbox 360

Może pierw ps3 , mam ps'a i gra mi sie fajnie , spoko etc , mam mova co jest dodatkową zabawą . Mam większość gier exlusiv np . God of war 3 czy też Killzone 3 , i powiem ci jedno - na telewizorze full hd (1080p) Killzone 3 , God of war 3 , czy też np. Call of duty : Modern warfare 3 wyglądają tak zajebiście , że czasem myślałem , że leci filmik a nie gra o.O !

Co do ixa , kumpel ma , sam nigdy nie grałem , polecam ci pujść do jakiegoś sklepu gdzie jest konsola ps3 i pograć na niej , bo jest zwykle podłączona do ściany , a nie xbox , co dowodzi co według sklepów jest lepsze ( np. w media markt w Dębicy była konsola ps3 z little big planet 2 , można było sobie pograć, ale jak zrobili przemeblowanie to jest jakiś fotel kierownica itd ale na razie montują :D ) i w tedy się przekonasz jak sie na tej konsoli gra ;)

Mam 32 cale full HD ;) Albo monitor 22 albo 24 cale 1680x1050 to miałbym pytanie po 1 jak podpiąć ps3 do monitora a po drugie czy na takiej rozdzielczości mam Full HD? (Chyba tak...) No killzone zagina x'a :) Grałem tylko na X'ie u kumpla, całkiem całkiem ale np w Far Cry'u 2 za ciemno było... Ja mieszkam w Sosnowcu i nie mam gdzie przetestować w sklepie, ani w empiku ani w MM. Mam jedynie kumpli :D No nie wiem ja jestem coraz bardziej za ps3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...