Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która mi napisze prostego bota do chomikuj

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , mam do was prośbę ,szukam osoby która napisze mi prostego bota do chomikuj . Ma on za zadanie pisać w chomikowych rozmowach .Czyli ja podaję listę chomików w txt np:

agniesia

piotrek

pawel

paulik

ziomek

i on wchodzi na te chomiki i pisze w chomikowych rozmowach , aha i jeszcze jezeli wyskoczy captcha to program informuje mnie o tym i wyswietla jakies okienko ze trzeba przepisac captche , da rade coś takiego?

reflink

Weteran
Opublikowano

Captche? Jeżeli już komuś się zechcę coś takiego napisać, to będziesz musiał za to dużo zabulić.

Opublikowano

@ XAULIN

On szuka frajera, który mu napisze za darmo. Tutaj tak to wygląda. Chyba nie liczyłeś na to, że on ma zamiar płacić ?

@ TOPIC

Btw. jesteś bekowy jak dla mnie :). Szczególnie twoje zainteresowania VB , Coders. Skoro taki programista jesteś to sam sobie napisz bocika ^.^.

jqeuR.png

Opublikowano

Czytajcie ze zrozumieniem, mówi że jak wyskoczy captcha to ma go poinformować, a nie odczytywać znaki i przepisywać. Chyba, że ja źle zrozumiałem xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Czytajcie ze zrozumieniem, mówi że jak wyskoczy captcha to ma go poinformować, a nie odczytywać znaki i przepisywać. Chyba, że ja źle zrozumiałem xD

Bardzo dobrze zrozumiałeś , tylko tamte głąby nie ukończyli w podstawówce etapu "Czytanie ze zrozumieniem".

@topic

Tak jak tutaj DoraN pisze ja sam sobie będę przepisywał captche .

reflink

Opublikowano

Oni mają rację, jak się interesujesz VB to działaj coś w tym kierunku bo bot faktycznie wygląda na prostego.

Właściwie to chuj mnie obchodzi jakie masz zainteresowania i czy napisałeś VB żeby było fajnie.

Wątpię tylko, żeby ktoś Ci go napisał. Nikt nie traci czasu, bo tu o czas najbardziej chodzi, aby zrobić Ci coś za darmo.

Lepiej naucz się czegoś i jak nie będziesz wiedział to ewentualnie dopytaj.

obraz24.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...