Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Sciągania Z Rs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli jestes tak nie.do.jebany to przeczytac 50x to zdanie, a jak nie zalapiesz to wywies sobie przed monitorem i codziennie po 10x czytaj

Opublikowano
"jesli cienko u ciebie z polskim to nie wchodz na to forum"

Dobrze napisał więc odpierdol się od kolesia...

@Topic

Jeśli masz premke to otwórz kilka linków i pobieraj :P

Miałem kiedyś program taki co wklejałeś linki i sam ci po kolei pobierał, ale teraz już nie działa.

Opublikowano
a gdzie masz błędy ?

jest - Byle nie jdownloader bo jest beznadziejnie działa u mnie na PC

powinno być - Byle nie jdownloader bo beznadziejnie działa u mnie na PC

albo - Byle nie jdownloader bo jest beznadziejny nie działa u mnie na PC

(nie uwzględniając przecinków - chodziło pewnie o składnię) - nie to że czepiam się ale podpowiadam bo tu ludziska się ciskają o małą pomyłkę :)

co do czytnika RSS ja używam Firefox-a , wcześniej używałem RSS Bandit-a i wiele innych - każdy działa podobnie w zależności kto co lubi (mi najbardziej odpowiadał taki co wyglądał jak Outlook Express)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Tez mi cos kijowo jDownloader działał ale najnowsza wersja po reinstalcji jakoś dobrze działa, być moze sciagałeś z jakiegos wareza tego jdownloadera po jakiejs modyfikacji... polecam odinstalować, ścignać z oficjalnego źródła i zainstalować ponownie. =)

Opublikowano

Freerapid downloader. Szukałem czegoś prostego, lekkiego co mi nie zamuli gównianego lapka i to się sprawdziło ;3 Wklejasz linki i /sleep mode on

My minions mwaahahahaha :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...