Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

build bow str 130 cap

silkerer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Tobie jedno kwesta gapu zależy jak leci sp . Ja tam zawsze wole być FF przed max lvl , ale proponuję optymalnie -3/4 gap . Build ja polecam fire / cold /pacheon . Light offcialnie nie jest potrzebny do chara full str , tylko teleport no i speed , ale reszta dla mnie nie potrzebna .

Opublikowano

na 130 lvl dobrym wyborem jest bow/fire/cold gdyż nie ma skilli na 130 lvl i force ssie =]

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

"Light offcialnie nie jest potrzebny do chara full str , tylko teleport no i speed , ale reszta dla mnie nie potrzebna ."

Czytaj co inni piszą . Light jest przeważnie dla int , ponieważ ma tam buffa na podwyższenie mag dmg .

Opublikowano

idziesz na taxi do 60 lvl na peno, wyfarmisz sp troszku, jak masz 60 lvl dajesz do 55 lvl fire/pach i cold :D i jedziesz tak cały czas ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Build na fortecy/FGW:

Fire/Cold/Bow

Build 1v1 ( do pvp w szczególności)

Fire/Force/Bow

Pytasz- Czemu nie light?

Build z lightem są dla debili którzy idą w STR. Light tylko daje się na postacie INT lub hybrydy INT.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Chyba już wystarczająco wyjaśniliśmy sprawę z "lightem" z forcem , że nie opłaca się pod 130 cap , ponieważ nie ma skilli . Decyzja należy do Ciebie :) . Zamykam temat jak coś PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...