Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Grzywne

Etre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co,jak,dlaczego...ale jak działa system grzywnych za uszkodzenie sojusznika??

Przed chwila miałem bitwę i jechałem KV, za mną gnał M37 (arta) i się we mnie wpakowal. Mi nie zabrało nic a jemu z 14%.

No i miałem grzywna za uszkodzenie sojusznika...wtf, to on się we mnie wpakował. Trochę bez sensu.

Czy wy też mieliście podobne sytuacje?

Opublikowano

Przydało by się to dopracować, bo też miałem podobną sytuację. Po za tym nie wiele to zabiera exp i kasy, więc nie ma co narzekać :P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Po za tym nie wiele to zabiera exp i kasy, więc nie ma co narzekać :P

Co racja to racja lecz miałem już kilka razy sytuacje gdzie brakowało mi z 4-8pkt exp do modułu/czołgu przez grzywną

Opublikowano

@Up

A co za problem jeszcze jedną (możliwe że to będzie już ta ostania przejażdżka tym czołgiem) bitwę rozegrać ? :P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Update już niedługo, dziś grałem na testowym cliencie i powiem wam ,że bardzo dużo zmienią w gui jak i w grze, dużo nowych map tylko coś mnie cieło ale to przez to że serwer stał w Rosjii 99% Rusków na nim było. Pewnie te grzywny za uszkodzenia już naprawili.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Grzywny to nie błąd który mieli by naprawiać tylko zamierzony twór. Na niskich tierach bardziej bolą przez co zmniejszają ilość team killi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...