Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:R][Inne]Co rozumiecie z Assassin'S Creed Revelations ?

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż nie wiem jak nazwać ten temat, więc załóżmy, że jest to dyskusja.

Nie dawno ukończyłem AC Revelations i praktycznie nic z tego nie zrozumiałem.

Pokazał się pod koniec jakiś koniec świata, Ezio rozmawia z Desmondem, budzi się, wstaje z Animusa, a koło niego leży Rajskie Jabłko, mówi, że wie co ma zrobić i potem już nic nie pozostaje nam do obejrzenia tylko napisy końcowe

:)

Dodatkowo od 42% synchronizacji do 100% grałem nie całe 2 godz

o.O

Wypowiadać się

:)

Opublikowano

Też tego nie kumałem, tak samo jak koniec AC I gdy Desmond widzi te znaki ;x

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Dokładnie. Zapewne wszystko wyjaśni się w AC III ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Może być tak, że w AC III też będzie głupi koniec, i wszystko wyjaśni się w AC IV.

Nikt nie zna planów wytwórców więc trzeba czekać z niecierpliwością na nowe części :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Podobno cała historia jest opisana w książce Assassin'S Creed. Z tego co słyszałem, to Ezio ożenił się z Sofią i mieszkali razem. Kiedy był już bardzo stary umarł w ich ogrodzie xD

Opublikowano

@up przeczytaj sobie AC Embers , mieli dwójke dzieci a Ezio umarł na ławce

Ja tam czekam na AC III , animusa sobie kupie ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

To filmik, a nie książka ;D W Florencji jakiś typek podszedł do niego gdy siedział na ławce i tutaj zaczynają się spekulacje. Mogła to być śmierć, templariusz, albo de Pazzi jakiś. Domysły ludzi.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ja mam niedosyt po Ezio , jak już go ciągnęli przez 3 części to by mogli troche w III jeszcze go dać , albo przynajmniej na końcu napisać co się z nim stało lub filmik końcowy

1377430129-U769346.png
Opublikowano

JaQu

AC III jeszcze nie wyszło więc skąd możesz widzieć czy nie dodali nic o nim ? :)

Wiem bo czytałem już dużo o AC III i wiem że będzie o Connorze , a jak by nawet by było coś o Ezio to by AC Embers nie robili ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tak, tyczy się to Brotherhooda ;) A renesans tyczy się Revelations :)

86506195548292095751.png

Opublikowano

Ja osobiście nie lubie czytać książek , ale chyba kupie sobie renesans aby poznać reszte życia Ezio . Fajnie jak by film zrobili ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

A właśnie że zadam taki pytanie , jak mam AC Revelations to jak wchodze to mam synchronizacja 48 % , i wchodze to mam te głupie napisy , można to przewinąć i grać dalej ?

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ja mam na PS3 i nie miałem nigdy żadnych napisów. Nie wiem jak u was ale ja od 42% do 100% przeszedłem przez nie całe dwie godziny o.O

Opublikowano

Koncowych napisow chyba przewinac nie mozna ;)

86506195548292095751.png

Opublikowano

O moderatorze na kilka tysięcy osób, to każdy marzy. Nie wiem, czy miałem coś z grą, czy coś, bo w ogóle nic nie można było się powiedzieć.

Thx, bo trochę więcej wiem :)

Opublikowano

@Up i @2Up

Ok bardzo ciekawa konwersacja, wzruszające, ale panowie możecie przejść z tego typu postami na PW? Tam możecie sobie szczegółowo porozmawiać na różne sposoby, oczywiście o AC :)

Bo to jakoś nic nie wnosi do tematu, te wasze 2 ostatnie posty :)

Dziękuje.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...