Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda Gm Na Hp

Taqman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ja na nim gram juz 3

hahha beta serwery takie jak np zzyt2 byly ponad 6 dni ico ?? pograsz sobie jeszcze 3 dni podjarasz sie latwa grą pózniej ci chara zbanuja zalu i koniec zabawy neowcu jeden wbi se taki lvl na pl

a nie sie podniecasz i jeszcze innym niechcesz podac A huj CI w Cipsko bo huja nie masz...

Opublikowano
hahha beta serwery takie jak np zzyt2 byly ponad 6 dni ico ?? pograsz sobie jeszcze 3 dni podjarasz sie latwa grą pózniej ci chara zbanuja zalu i koniec zabawy neowcu jeden wbi se taki lvl na pl

a nie sie podniecasz i jeszcze innym niechcesz podac A huj CI w Cipsko bo huja nie masz...

wez mnie niewkurwiaj ja niebende sie wyzwal z dzieciakiem bo dostane Bana na IP i modek niech mu da bana za wyzwiska

Opublikowano

Jeśli byłby ktoś tak łaskawy, to podałby mi link, albo chociaż nazwę tego serwera na pw, ale wątpię, bo przecież nikomu nie podacie :<. Komendy znam, bo gdzieś mam cały spis tych /item, /warp, itp, tylko musiałbym poszperać.

E: Znalazłem spis. :<.

Opublikowano

No ja pierdole, nawet ja nie mam strony......Kurwa, nic nie dziala ;/.....Wiecie ile czasu czekalem na taki priv ?.....Rok !!......Dzien w dzien, patrzylem czy jakis nie powstanie, az jest ten, ale kurwa moj link nie dziala ;/

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Na tym forum zawsze tak jest , jeden sie pochwali ze ma serwer , poda tylko tym ktorzy maja +500/700 postow bo Oni "są lepsi , bo mają dużo postów " .W zyciu tez ludzi oceniacie po ilosci napisanych postow na jakims forum

?

Opublikowano

ludzie z postami 500+ sa takimi nobami ze masakra zachowoja sie gorzej niz neo -.- mialem o nich dobre zdanie ale przez te ostatnie kilka dni wszystko sie zmienilo .... to sa ****** ze masakra powinno sie wywalac takich jak oni ... to jest w oncu forum zeby sobie pomagac....

sory za ort i bledy szybko pisalem ;p

Opublikowano

Dobra, znalazłem ten serwer i to nie jest 173mt2... Tylko wtf, przy wyborze postaci wywala(tylko raz się zalogowałem) i wywala przy tp...

E: Screen z akurat z godziną xD

http://i25.tinypic.com/2mgp64l.jpg

...

Ale cały czas wywala po wyborze postaci! ><.

E2: Teraz cały serwer off. -,-

E3, żeby nie spamować: Nie podam i komunikat wywala, że nie mam konta lol.

Opublikowano

po co ci ten serw grasz max pare dni i po koncie już pousuwali trochę

Czarny chleb i kawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...