Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORADNIK] Dobry komputer za mniej niż 1500 zł

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idz w pizdu z tym specjalisto :mellow: taką karte to sobie można dupe podetrzeć , po kiego wała piszesz ,, Tuty ,, o czymś o czym nie masz pojęcia tylko forum zaśmiecasz

Opublikowano

albo mam wrażenie, albo wziąłeś ten szit z jakiegoś opisu z allegro :D Wyjdź z tym gównem i nie wracaj.

Ocena : Jak za 550 zł bardzo dobry 2 rdzeniowy procesor . 6 GHz wystarczy

hahaha to nie zły jesteś specjalista. Jak można aż tak się kompromitować?

Jaka to płyta główna w ogóle ?

GF GT 210 do wyświetlania pulpitu

Moim zdaniem nie ma potrzeby wydawania pieniędzy na SUPER LED LATAJACA SWIECACA BRZĘCZĄCĄ ROBIĄCĄ HERBATE obudowe za 100000000000000$ . Wyżej wymieniona wystarczy

Na tej to ty sobie grilla zrobisz nawet !

Ogólnie to weź zmień wszystko albo usuń to.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

ogar panowie, o co wam chodzi?? komp dobry (do rysowania w paincie) hahahaha

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

płyta no name, po jakiego chuja 4/8 gb ram ? 1, 2 wystarczy dla takiego kompa. Grafika dobra do grania w mario bros lub w sapera. Są radki lepsze o 170% niż to i czasem za mniej lub tyle samo. Zasilacz - po chuj do takiego kompa 600w? 450 wystarczy. Obudowa - 100% plastiku. Dysk 160 gb wystarczy, bo jak lecieć "na lepszego" to min 2.2 k wydać trzeba. Ogółem wyjebany w kosmos tostero-piekarniko-mikrofalówko-podgrzewadcz. Wolę aluminiową obudowę. Nie smakują mi tosty polane sosem plastikowym. Procesory np. 2 x 3.1 ghz to nie 6.2 ghz -.-. Znawca jesteś!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...