Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Duży ping

Frulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem że podczas gry mam ping po 999 po prostu bardzo duży i nie wiem jak temu zaradzić mam nadzieje że mi pomożecie i pozdrawiam

Opublikowano

PING, zalezy od twojego internetu.

Jeśli masz słaby, nic się nie zaradzi.

Spróbuj też, tego Co napisał zaid, sprawdz czy nie masz wirusów, bo może blokowac.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Internet mam 6Mg w neostradzie (nie wiem jak się pisze mega :) wirusów raczej nie mam oraz (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) mam livebox najnowszego

Opublikowano

Wydaje mi się,że to ma duże znaczenie ja też mam 6 MB z Neostrady (NAT otwarty tzn porty przekierowane). Jeżeli masz zamknięty bądź STRICT (że tak powiem (przymknięty) to możesz mieć lagi i taki ping. Jeżeli masz zmienione hasło do Routeru to masz problem,ale jeśli masz podstawowe to logujesz się na 192.168.1.1 to wpisujesz admin admin i enter. Wrzuce ci jake porty musisz odblokować jeżeli masz zamknięty. I tak jak zaid sprawdź czy nie masz wirusów :)

http://imageshack.us/photo/my-images/824/portyv.jpg/

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...