Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XXX

Rafibloszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frozi serwer potrzyma długo , ma plany przyszłościowe.

Ps. aha , mam pytanie czy te Twoje negatywne ocenianie serwera , który jeszcze nie powstał jest związany z Twoim banem na TS ? Bo słyszałem , że reklamujesz inne serwery.;/

1857060941.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilkuletnia przyjazn zostaje potraktowana banem to samo w sobie juz nie jest w porzadku. Ktos chcial mnie pozbawic kontaktu z kolezankami z ts bo Ktos z administracji jest zazdrosny i przekonal Rafiego zeby mi dal bana. Dziwne jest to ze tylko ja dostalem bana i inni tez reklamuja inne serwy. Po restarcie calego tsa jakos regulaminu nie bylo z tego co mi sie wydaje. Fajni z was przyjaciele sa nie ma co pozdro. A co do malej ilosci graczy to jakbyscie sie zdecydowali wkoncu na 1 rzecz i tego sie trzymali to bylo by ich wiecej. na e-minecraft juz byla ladna grupka graczy ale serv potrzymal miesiac wiec wszyscy stwierdzili ze nie warto u was grac. A jak robiliscie inne mapy itd to nawet nie pofatygowaliscie sie zeby te osoby zostaly chocby zeby im zapisac to co mieli na postaciach i kase ktora zdobyli. Zmarnowali Swoj czas po prostu.

Opublikowano

no szkoda nie wiem za co masz bana do końca mówili , że przez reklamę . Ale co zrobisz mniej pretensje do admina , który Cb zbanował i nie płacz na mpc bo to niepotrzebne ;]

1857060941.png

Opublikowano

Nie ręcze za wcześniejsze pisane posty, ale po wkrótce odpowiem wam na wszystkie obecne wątki, które tutaj zostały rozpocząte.

Może zaczne od samej postaci froziego, chce uprzejmie Cię poinformować, że od samego początku odkąd Cię poznałem twój głos i twoje zachowanie mnie irytowało. A tobie i pewnej osobie pomogłem kiedyś tylko ze względu osoby, która została pokrzywdzona.

Dodatkowo pan frozi1989, powinnien już dawno otrzymać należną mu karę, która została w ostatnich dniach nałożona. Kilka powodów się na to składa, rozreklamowywanie i zaciąganie moich graczy/członków administracji na inne serwery, liczne przekręty oraz wykorzystywanie błędów serwera.

Teraz chciałbym się odnieść do ostatniego projektu z Survival. Chciałbym zaznaczyć, że to nie ja byłem autorem tego serwera, to nie ja wymyśliłem jego rozgrywkę, ja tylko użyczyłem swoją maszynę którą dysponuje od dość długiego czasu.

Poprzednie projekty typu SA-MP zostały zakończone przez pewne problemy finansowe i rodzinne. Niestety nie mogłem go kontynuować.

Zaś pierwsze dwa projekty Minecraft'a to przeszłość i człowiek uczy się na błędach. Wiem, że ta produkcja utrzyma się długo na top liście serwerów Minecraft, oraz zrewolucjonizuje rynek serwerów RPG.

Jeśli chodzi o Ciebie natanprzemek, wszelkie tego typu sprawy, możesz zgłosić na forum. Link w mojej sygnaturce, a jeśli ktoś potrzebuje bezpośredniego kontaktu ze mną, zapraszam na gg: 585097.

Pozdrawiam przyszłych Graczy:

Rafibloszek

logo.png

Opublikowano

Konkurs dla budowniczych:

Możliwość wygrania wejściówki na serwer

Liczba ich ograniczona do dwóch.

Zasady konkursu są proste. Podajemy wam formularz do wypełnienia, wy go uzupełniacie i wybierzemy dwóch najlepszych kandydatów.

Uwaga! Budowniczego dostaną tylko na czas budowy mapy.

Formularz:

Nick:
Doświadczenie:
(3 screeny z 3 dziełami na dowód, że to wasze dzieło w tle ma być umieszczony napis z wełny MC RPG)
Opisz co byś wniósł na serwer:
Mikrofon wymagany, jeśli go nie posiadasz to automatycznie odrzucamy twoje podanie.

Formularze składamy do piątku do 18:00. Ogłoszenie wyników 19:00 w piątek.

logo.png

Opublikowano

Serwer z Prezentacji

SUPER!

Napewno wejde ;3

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Nick: FanaTyK

Kontakt GG: [skype]: wojtekj369

Doświadczenie: Zajebiste [10/10]

(3 screeny z 3 dziełami na dowód, że to wasze dzieło w tle ma być umieszczony napis z wełny MC RPG)

Opisz co byś wniósł na serwer: Popularność i Atmosferę ;]

Mikrofon wymagany, jeśli go nie posiadasz to automatycznie odrzucamy twoje podanie.

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Dodaj do WL

Przeczytaj Może najpierw pierwszy post do końca a dopiero później pisz

gdyż napisano w nim ze server wystartuje gdzieś za 1.5 tygodnia

76561198030624353.png

Opublikowano

Twierdza nieumarłych (w czasie budowy)

rdyx.jpg

Wieś Hudgart

mevn.jpg

rair.jpg

jjwr.jpg

Stolica Elfów

zyhc.jpg

taij.jpg

jyuj.jpg

dadg.jpg

bqtc.jpg

Stolica Orków

ehmc.jpg

Wykonawca: damian123458

logo.png

Opublikowano

Nick:Devir555

Kontakt GG:40337205

Doświadczenie: gram od wersji 1.4,nie gram na serwerach FB mnie to nie kręci...od zawsze lubię serwery rpg,gdyż są najbardziej satysfakcjonujące

(3 screeny z 3 dziełami na dowód, że to wasze dzieło w tle ma być umieszczony napis z wełny MC RPG)-nie rozumiem.....

Opisz co byś wniósł na serwer:rozrywke!! umiem dowodzić armią,dlatego lubie grać w rpg!Pierwsze co zrobię to zrobię gildię zła! i będe prowadzić moich żołnierzy na podbój!

Mikrofon wymagany, jeśli go nie posiadasz to automatycznie odrzucamy twoje podanie.-Mam

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

(3 screeny z 3 dziełami na dowód, że to wasze dzieło w tle ma być umieszczony napis z wełny MC RPG)-nie rozumiem.....

Masz wstawic 3 screeny z twoimi budowlami a na ich tle ma byc napis MC RPG na dowód że to twoje budowle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...