Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ciąg dalszy do zamkniętego tematu.

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o temat gdzie pewien użytkownik forum założył temat a Coming go zamknął ... mowa o temacie tyczącym się jednego z KidModów działu Darkorbit a mianowicie o Marichuana ...

Tu macie link do zamkniętego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/585773-marihuana-jakim-cudem-ma-kidmoda/

Osoba nie mająca zielonego pojęcia o grze pisze moim zdaniem byle jaką aplikację na kidmoda działu gry w której nie ma zielonego pojęcia o co w niej chodzi .. nic innego jak FACEPALM ... W swojej aplikacji stwierdził że mało się udziela ( co jest prawdą bo nic o Darkorbit nie wie ) i szczyci się swoim DWOMA TUTORIALAMI które w dodatku nie są aż tak bardzo przydatne jak to on stwierdził -.- Po co się pchać tam gdzie sie nie ma zielonego pojęcia o czym się mówi ? Czujesz się lepszy mając rangę KidMod ? I tak jesteś nie dokształcony jeśli chodzi o tę grę a na twoje miejsce jest wiele odpowiednich osób mających jakiekolwiek pojęcie o tej grze. Wniosek jeden że teraz każdy może sobie złożyć aplikacje na kidmoda/moda i ma 100% szans na pozytywne rozpatrzenie aplikacji -.-

Proszę nie zamykać tego tematu pozwólcie każdemu się w nim wypowiedzieć ... w końcu mamy wolność słowa więc wypowiadać się ludzie . Jeśli naruszyłem jakieś zasady regulaminu tworząc ten temat to podnieście mi status % i tak się tym nie przejmuje :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

proszę z takimi sprawami kontaktować się z gm/adminami

@up nie wiem czemu rmcf się tak wypowiedział w twojej aplikacji

close

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...