Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForteMT2 [PL] [Dedyk]

SonixMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server to kompletna nuda z miejsca odechcialo mi sie tam grac, nudne systemy ulepszen bez sensu bronie, drop z metkow beznadzieja. ceny dla poczatkujacego to smiech 5 bon 10 kk pro zab orka 10 kk

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Potwierdzam to haxach a zwlaszcza o jednym natretnym zjebie chcialbym napisac ktorym jest "Wsciekly". Chodzi, kradnie drop, wyzywa innych od haxow a sam odpalony w pizdu. Jak ktoś nie ma nerwów do hackerów to nie polecam to grać.

Dziekuje dobranoc

Opublikowano

ale tą stronę wyłączyć łatwo ;x

10sekund i już nie otworzycie (too many connections)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

to dokladna kopia co do milimetra serwera SonixMT2 dokladnie to samo nie polecam bony nie ciekawe perly po 1kkk same bachory tam graja .....jak by ktos niewiedzial za biologa sa perly

SERDECZNE JP

Opublikowano

Serwer nawet spoko.... ale pierdole go jak dzieci grają na DH i po dropie z metków żal nie polecam straciłem czas na tym serwie :/

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Mnóstwo bugów i haksów,Był wielki restart Ci co mieli konta po 250lvl z gównem zostali zamiast zrobic cofke do tej 22 to oni od nowa serwer stawiają NIE POLECAM !

sygna.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...