Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefoniki

Gnabry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy to telefony z androidem mogą nie mulić?!

Kup sobie iphone 2g, starczy ci...

Znowu ten Srajpfone? :)

Jezeli ty kupujesz telefon ze wzgledu pod gry to musi byc naprawde wielkim No-Lifem

Do grania sa konsole PC a nie telefon ...

Telefon sluzy do SMS dzwonienia sluchania muzyki robienia zdjec i ewentualnie grania w 5 minutowe gry

To powiedz mi do czego powstały układy graficzne Tegra itp? Jeśli by miał służyć do tego co wymieniłeś zwykła nokia z czarno-białym wyświetlaczem. Telefony w tych czasach to mikro-komputery, a jak dojdzie do Europy granie w chmurze to bedą istne maszyny do gier. IPad 2 + Pad do niego i jazda w Batman Arkham City ;p

Opublikowano

za 700zl raczej nie kupi go ;>

za 700zl raczej nie kupi go ;>

Racja za 700zł nowego nie ,ale jak dorzuci 100zł kupi.Nie wiem czy na mpc można handlować ale jeżeli chciałbyś desire to mogę ci sprzedać używke w idealnym stanie za 550zł bo kupuje S2 :)

To tak:

Nie ma szans żeby uzbierać więcej nić 700 zł.

Ajfonów nie chcę, jakoś mnie przerażają :s

Galaxy s także nie ma szans bo jak paczałem to same uszkodzone.

Nad neo v się zastanowię.

Live with walkman - małyy!! (ale zastanowię się)

Gio także się zastanowię, tak samo nad HTC Wildfire.

Xperii nie chcę, koniec kropka ^^

Lajczki.

Jeżeli nei ma szans na 700+ to nowy Desire odpada.

Na iphona może by ci starczyło 3 bardzo zniczoną.BARDZO.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Dobra chopcy, to temat w którym macie mi doradzić w wyborze telefonu, a nie się spinacie do czego służy fon.

@down

wykurwiaj z tym chińskim szajsem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ale jeśli ma mieć wybór Ace VS Gio bo Wildfire zjebany procek, to Gio swoją ceną bije Ace na głowę.

Ten sam procesor, Ram i ogólnie bebechy.

Jedyne czym się różni :

Wyświetlacz o 0,3 cala większy

Posiada Gorilla Glass a Gio Szkło Hartowane

Lepszy aparat z fleszem (autor tematu w wymogach nie pisze nic o aparacie)

Ace słabsza bateria tzn taka sama ale Ace większy wyświetlacz co się przekształca na pobieraną energie.

I za te kilka rzeczy dopłacasz czasem nawet 300 zł 0_o

Naprawdę polecam Gio.

Stary przegląda się komfortowo a w grach nie ma problemu :P

Jedyne nad czym ubolewam w Gio to brak Gorilla Glass i Multi toucha na 4 palce a nie na 2 =/

Ehh...

Opublikowano

Ludzie do 700zł nie ma lepszego telefonu niż używana Xperia x10 sam ją miałem i oczywiśćie nie wszystkie gry chodziły tak jak teraz na moim sgs II no ale pomyślmy (:

Gry jak Dungeon Hunter 1 chodziły prawie bez ścinek.

Dane: 4cale.

Procesor 1 GHZ

Ram: 384 MB

Spokojnie pociupiesz sobię.

A jak nie to dozbieraj drugie 700zł i za 1400 kupisz używanego sgs II i wszystkie gry na full,bez żadnych ścinek :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Bez lagów to niestety za 700 zł możesz pomarzyć.

Ty się najwięcej znasz, mój telefon jest wart 550 zł i jakoś nie ma " lagów " i po drugie który telefon ma lagi ? chodzi CI o coś jak w metinie ? m1 ch1 -_- telefon takiego czegoś nie ma ! MOŻE CHODZIĆ NIE RÓWNO .

UP, Neo V od tego X10 jest lepszy ;]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ty się najwięcej znasz, mój telefon jest wart 550 zł i jakoś nie ma " lagów " i po drugie który telefon ma lagi ? chodzi CI o coś jak w metinie ? m1 ch1 -_- telefon takiego czegoś nie ma ! MOŻE CHODZIĆ NIE RÓWNO .

UP, Neo V od tego X10 jest lepszy ;]

Ty się najwięcej znasz,twój telefon za 500zł uciągnie co najwyżej Angry birds bez lagów.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

polecam to:

http://allegro.pl/aphone-4gs-plmenu-2xsim-wifi-tv-3-2-lcd-t23-i2213054150.html

jeżeli nic nie robisz nie ma lagów.

Ma wyjebany w kosmos procesor i 5 gb ram. Proc to armv8 200 mhz i turbo do 2,2 ghz. Spokojnie starczy ci do 2020. Angry Birds to już nie problem na wyjebanym systemie Mac X android. Aparat robi wyjebane w kosmos zdjęcia. Możesz mieć 2 karty sim! na raz. Teraz słuchanie muzy to nie problem. Odpalasz hard rocka i pół miasta zbiega się do ciebie z łopatami - to wszystko dzięki głośnikom 3d stereo! Zajebiście duży ekran 3.2 cala o rozdziałce 480x640 podporządkuje się najgrubszym palcom ! Pierdol samsunga galaxy s2, xperie x10 i inne gówna. Za nie całe 280 zł masz telefon milion razy wydajniejszy od podanych telefonów.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...