Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wp

djrazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na co bardziej ci zależy, ale :

standart : int 2 : 1 wit, po incie na 90 > dex 2:1 wit.

Skille : ostrze > paluch > zbroja/strach > wirek

Pvp : int 2:1 wit, po incie na 90 dex 2:1 siła, wit zostawiamy na 45 punktach. Czemu siła? Ponieważ do dmgu dajętyle samo co int, dex ze wzzględu na uniki.

Skille : czarowane > paluch > wirek > rozpro > zbroja

EXP : int 2:1 wit, int na 90 > full wit, później full dex.

Skille : czarowane > wirek > zbroja > strach > paluch.

Opublikowano

Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział-Nie ten dział

Poza tym, nie ten dział. I były o tym tematy.

reklama RMCF1902

Opublikowano

Moderator dobrze mówi nie ten dzial to Forum o Hackach a nie o tam statach itp jak chcesz wiedzieć wejdź na forum metina polskiego i tam będziesz miał

Janek ja jakoś nie widze Wp W PVP to niewiem po co dales ten bulid Wp do expa nie do PVP nie ma oczym marzyc jak dla mnie Jak Do PVP do BM tylko Najlepiej

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano
Moderator dobrze mówi nie ten dzial to Forum o Hackach a nie o tam statach itp jak chcesz wiedzieć wejdź na forum metina polskiego i tam będziesz miał

Janek ja jakoś nie widze Wp W PVP to niewiem po co dales ten bulid Wp do expa nie do PVP nie ma oczym marzyc jak dla mnie Jak Do PVP do BM tylko Najlepiej

A ja ci powiem że sura wp z skillami na P i wymaksowanym intem, siłą i dexem całkiem nieźle sobie daję radę. Taki ma większy dmg z skilli od mentala, wiem bo sprawdzałem + rozproszenie i mamy typową postać pod pvp. ;]

A co do bm'a to walczyłem moim wepkiem i pvp wyglądało tylko tak : rozpro > rozproszona ochronka podchodzę i po 2 seriach nie ma co zbierać, czasem 1 zależy od hp i abs'ów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...